Wie zijn wij?

Over ons:

Bijles Aan Huis biedt persoonlijke bijles op locatie. Op ons platform kunt u zelf de geschikte docent uitkiezen in uw woonplaats! Wij bieden een perfecte voorbereiding op toetsen en examens voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare school studenten, voor alle vakken. Onze missie is om gemak en kwaliteit voor alle leerlingen toegankelijk te maken. Om dit waar te maken, beschikken wij over een kwalitatief sterk team docenten. Deze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons “beoordelingspanel”. Naast onze goede docenten, beschikken wij ook over een behulpzame helpdesk om u zo goed mogelijk te begeleiden bij alle zaken omtrent het onderwijs van uw kind.

Onze geschiedenis:
 
Het concept van Bijles Aan Huis begon in 2013. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd was aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie. Hij combineerde de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf bijles wiskunde te geven in regio De Bilt. Nadat hij het bedrijf “Wiskunde Aan Huis” bij de KVK inschrijf, leende hij geld om een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.
 
Na een goed jaar bijles geven, was de vraag naar wiskundebijles zo groot dat Jamie besloot om 4 docenten aan te nemen die in staat waren om aan deze vraag te voldoen. Intussen gaf een aantal van deze docenten ook gelieerde vakken zoals natuurkunde en scheikunde. In de zomer van 2016 ging Wiskunde Aan Huis daarop over in Bijles Aan Huis. Hierdoor werd niet alleen wiskunde bijles gegeven, maar voorzag het bedrijf in alle vakken van de middelbare school en de basisschool. Om aan de vraag te blijven voldoen werden de 30 meest geschikte docenten geselecteerd uit een intensief wervingsprogramma voor docenten.
 
Vanwege het succes in regio Utrecht, breidt het concept vanaf het najaar 2019 uit naar de rest van Nederland en zal tevens het concept ‘Bijles via Skype’ geïntroduceerd worden, waarbij de leerling de mogelijkheid krijgt om online persoonlijk bijles te krijgen van onze docenten.

 

Al meer dan 200 tevreden leerlingen!!

Ons Team