Bijles geven

Word docent!

Ben jij op zoek naar een baantje met een goed salaris? Was jij in het voortgezet onderwijs altijd getalenteerd in Engels, wiskunde, natuurkunde of een ander vak van de middelbare school en ben je ervan overtuigd dat je dit over kan brengen op onze leerlingen? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd om kennis met je te maken. Behalve dat het goed verdient, staat bijles geven goed op je cv. Het enige wat je te doen staat is je aanmelden door je gegevens in te vullen, daarmee kan je hieronder beginnen. Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie van ons met eventueel het verzoek om nader kennis te maken.

Bijles geven kan in de volgende vakken van het voortgezet onderwijs of de basisschool: wiskunde, natuurkunde, economie, biologie, scheikunde, management en organisatie, geschiedenis, aardrijkskunde, Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands, rekenen, Grieks en Latijn.


De voordelen van bijles geven bij Bijles Aan Huis
  • Een salaris van minimaal €11 per uur dat snel op kan lopen en een betrouwbare maandelijkse betaling.
  • Een Bijles Aan Huis docenten certificaat dat goed op jouw CV staat.
  • Een handige site waarop jij kan aangeven waar, aan wie en wanneer je bijles wilt geven.
  • De Bijles Aan Huis helpdesk die altijd voor jou klaarstaat.

Iets voor jou? Registreer dan door je gegevens in te vullen!

Docent worden!


Ken jij iemand die geschikt is om bijles te geven?

Indien jij iemand kent die geschikt is om bijles te geven aan leerlingen van het voortgezet onderwijs? Dan vernemen we dit graag! Als die persoon zich door jou bij ons aanmeldt om bijles te geven, ontvang jij direct €20.


Hoe werkt het?
  1. Ken jij iemand die graag bij ons zou willen werken? Laat diegene zich aanmelden en in de motivatie naar jou verwijzen door middel van jouw voor- en achternaam.
  2. Als een docent door ons wordt aangenomen, vragen we jouw bankgegevens op. Je krijgt uiterlijk de 15e van de volgende maand €20 van ons uitbetaald per docent. Deelname kan met een onbeperkt aantal docenten.

Solliciteer als docent :