×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles Bedrijfskunde
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Bedrijfskunde Bijles
Naast reguliere bijles helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het bedrijfskundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.
Docenten die jou leren leren
Naast reguliere bijles helpen onze docenten de bijlesleerling graag door middel van studiebegeleiding, ofwel huiswerkbegeleiding. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt minder diep ingegaan op de inhoud van het scheikundige huiswerk. De studiecoach fungeert hier meer als een mentor en begeleidt de bijlesleerling indien gewenst ook voor andere vakken.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Het vak bedrijfskunde
Bij bedrijfskunde kijk je door verschillende brillen naar organisaties. Je ziet hoe onderdelen van een organisatie elkaar be├»nvloeden en analyseert krachten en zwakheden. Dit kan gaan over betere werkafspraken, aanpassingen van productielijnen, veranderingen in de bedrijfscultuur, effectievere marketingstrategie├źn, maar ook over complete reorganisaties of outsourcing
Docent en leerling
Docent en leerling
Online bijles
In heel Nederland voorziet Bijles Aan Huis middelbare scholieren van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor het vak bedrijfskunde. In studentensteden zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam en omliggende gebieden staan vrijwel altijd direct docenten klaar om de leerling individuele begeleiding te bieden.

In het enkele geval dat we niet direct een bijlesdocent in jouw woonplaatsen kunnen vinden, kan je indien gewenst gebruik maken van online bijles. Onze docenten die zich richten op online bijles weten precies hoe ze deze manier van bijles vorm moeten geven, zodat de fysieke afstand niet ten koste gaat van de kwaliteit.
Docent en leerling
Waar zit Bijles Aan Huis?
In steeds meer woonplaatsen van Nederland hebben we leerlingen aan een beter schoolresultaat mogen hebben. In deze steden hebben we voor elk vak bijna altijd direct een docent beschikbaar: Amsterdam, Maastricht, Arnhem, Utrecht, Helmond, Den Haag, Hengelo, Dordrecht, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Tilburg, Delft, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amstelveen. Ook in de overige woonplaatsen hebben we, afhankelijk van het vak, een bijlesleraar klaarstaan om leerlingen aan hogere cijfers helpen.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: natuurkunde, biologie, wiskunde, nask en Engels.
Of laat je adviseren
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!