×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles geschiedenis
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Geschiedenis bijles
De docenten geschiedenis van Bijles Aan Huis zijn zeer zorgvuldig geselecteerd, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen waar wij al jaren voor staan. Via onderstaande button vind je onze geselecteerde docenten geschiedenis, of laat je gerust eerst door ons adviseren.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Docenten bij jou thuis
De kans is groot dat Bijles Aan Huis ook in jouw woonplaats docenten heeft. Dit zijn de steden waar we het meest actief zijn: Eindhoven, Arnhem, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht, Helmond, Hengelo, Amstelveen, Breda, Enschede, Maastricht, Leiden, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Tilburg en Nijmegen. Veel bijlesleraren zijn bereid om te reizen naar omliggende gebieden. Ook in de overige woonplaatsen in Nederland hebben we vaak meerdere docenten. De volledige beschikbaarheid van onze docenten vind je op de vind docent pagina.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Tarieven
Bij Bijles Aan Huis boek je al een bijlesdocent vanaf 14,50 per lesuur. De prijs voor een bijles hangt af van het type docent. Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende typen docenten en bijbehorende prijzen verwijzen we naar de tarieven pagina. Deze prijzen gelden voor zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentraining.
Docent en leerling
Docent en leerling
Onze mogelijkheden
Studiebegeleiding, online bijles en examentraining zijn mogelijk gedurende het hele jaar. Bij studiebegeleiding staat leren leren centraal en leert de leerling hoe je het best huiswerk maakt en jezelf voorbereidt op toetsen.

Behalve privéles, is bijles in groepjes mogelijk tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat je bij Bijles Aan Huis betaalt voor de docent aan huis en niet voor het aantal leerlingen dat tegelijk bijles neemt.
Docent en leerling
Het vak geschiedenis
Geschiedenis gaat, in tegenstelling tot wat velen denken, niet enkel over het leren van feiten en jaartallen. Naarmate een hoger niveau bereikt wordt, gaat geschiedenis steeds meer om het kunnen leggen van verbanden en het analytisch vermogen. Deze vaardigheden vormen bij geschiedenis de basis voor goede resultaten op school. Docenten geschiedenis van Bijles Aan Huis staan graag klaar om deze vaardigheden over te brengen.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: Nederlands, Engels, wiskunde, economie, bedrijfseconomie
Vragen?
Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

4,8 of 5 beoordeling op Google

4,8/5 beoordeling op Google