085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Spaans Twizel

Vind de docent Spaans uit Twizel die bij jou past!

1

Bijles Spaans in Twizel

Steeds meer leerlingen profiteren van bijles Spaans bij Bijles Aan Huis. Dit hebben we bereikt door onze docenten zorgvuldig te selecteren. Benieuwd of we ook bij jou thuis in Twizel binnen korte termijn docenten beschikbaar hebben? Via onderstaande button bekijk en boek je direct de docent die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

De keuze voor de beste bijlesdocent

Op onze vind docent pagina selecteer je zelf de docent die het best bij je past. Echter staan we graag voor je klaar om te begeleiding bij het maken van die keuze. Ons team kent onze docenten goed en heeft ervaring met het koppelen van leerlingen, waardoor hun advies heel waardevol is.
Een leerling uit Twizel krijgt bijles in de Spaanse taal

Overige diensten

We hebben bijlesdocenten die begeleiding bieden door middel van reguliere bijles, examentraining of huiswerkbegeleiding.

Bijles bij de leerling thuis is onze standaard, maar ons online bijles platform wordt steeds populairder. Hiermee kun je bijles van onze geselecteerde docenten krijgen, waar en wanneer je wilt. Tijdens een online bijles deel je eenvoudig je schoolboek in het online digibord met de bijlesdocent, hierdoor lijkt het net alsof je naast de docent zit!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een meisje haalt beter schoolcijfers met bijles Spaans

In welke woonplaatsen komen wij aan huis?

Door een uitgebreide selectie van kundige Spaans docenten komen wij inmiddels in veel woonplaatsen aan huis. Bekijk hier onze locaties.
Een docent geeft bijles Spaans in Twizel

Persoonlijke begeleiding of in groepjes

Naast persoonlijk bijles op maat, is het ook mogelijk om bij Bijles Aan Huis Spaans bijles te krijgen in groepjes. Het voordeel is dat je bij ons niet betaalt per leerling, maar per docent. Hierdoor is bijles met meerdere scholieren tegelijk, extra voordelig! De prijzen per type docenten vind je op de tarieven pagina. Je betaalt geen inschrijfkosten en vaak komen de docenten zonder reiskosten bij jou aan huis. Wij hanteren geen minimum aantal lessen dat een leerling moet boeken, waardoor je elk moment (tijdelijk) kan stoppen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!