085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles geven bij Bijles Aan Huis

Ben jij op zoek naar een bijbaan die goed verdient en nooit verveelt? Was jij altijd getalenteerd in een of meerdere vakken van de middelbare school en ben je ervan overtuigd dat je dit over kan brengen op onze leerlingen? Wellicht is dan het geven van bijles bij de leerling thuis wat voor je!

Start hieronder de aanmeldprocedure en krijg mogelijk binnen 2 weken jouw eigen profiel!
Een bijlesdocent start met bijles geven

Wie zoeken wij?

Naast bijlesgevers voor het voortgezet onderwijs, zijn we ook op zoek naar docenten die onze jongste leerlingen van de basisschool kunnen begeleiden. Bijles Aan Huis zoekt docenten met minimaal een (voorbereidend) wetenschappelijke achtergrond, dus die voldoen aan minimaal één van de volgende punten:

 • Je zit op het vwo in de bovenbouw of 3e klas;
 • Je volgt een studie, minimaal op hbo-niveau;
 • Je hebt een studie afgerond, minimaal op hbo-niveau.

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
1

De voordelen van bijles geven bij Bijles Aan Huis:

 • Een tarief dat hoger is dan onze concurrenten.
 • De mogelijkheid om online bijles te geven via ons online platform.
 • Een handige site waarop jij kan aangeven waar, aan wie en wanneer je bijles wilt geven.
 • Lekker flexibel: je bepaalt zelf de tijden waarop je bijles geeft en welke leerling je accepteert of afwijst. Bovendien kan je zelf jouw account actief / inactief maken wanneer jij dat wilt.

Meld je hier direct aan!

Wat verdien je?

Omdat Bijles Aan Huis slim omgaat met IT kunnen wij onze docenten meer geld bieden dan onze grootste concurrenten voor hetzelfde werk! Het tarief wordt onder andere bepaald door de volgende componenten:
 • Hoogst genoten opleiding
 • Behaalde cijfers op de middelbare school of tijdens de studie
 • In hoeveel vakken je bijles geeft
 • In welke vakken je bijles geeft
 • Didactische vaardigheden
1

Online bijles

Naast bijles bij de leerling thuis, is het ook mogelijk om je beschikbaar te stellen voor het geven van online bijles. Bijles Aan Huis heeft hiervoor speciaal een platform ontwikkeld dat fijner werkt dan platform zoals Skype. Je werkt samen met de bijlesleerling op een online digibord, zoals in de video. De leerling kan het online boek met je delen, zodat je samen aantekeningen kunt maken in het boek. Op die manier geef je de bijles makkelijk online, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit!

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden