×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Wie zijn wij?
Een korte samenvatting
Bijles Aan Huis biedt persoonlijke bijles bij de leerling thuis. Op onze site kan je zelf de geschikte docent selecteren in uw woonplaats! Bijles Aan Huis is onmisbaar onderdeel van een perfecte voorbereiding op toetsen en het examen voor zowel leerlingen van de basisschool als middelbare school. Onze visie is om leerlingen zonder stress het beste uit zichzelf te laten halen . Om dit waar te maken, beschikken wij over een docententeam van hoge kwaliteit. Deze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons beoordelingspanel. Bijles Aan Huis hanteert een beleid van gratis inschrijven en geen reiskosten. Tevens bieden we huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding (leren leren), examentraining en remedial teaching gedurende het hele schooljaar. Sinds kort hebben we ook docenten die gespecialiseerd zijn in de omgang met leerlingen met leerproblemen, zoals dyslexie en dyscalculie.
500+
Tevreden leerlingen
Docent en leerling
De oprichting
Het concept van Bijles Aan Huis begon in 2013 in regio Utrecht. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd is aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie in Amsterdam en Rotterdam. Het viel hem in zijn omgeving op dat leerlingen steeds vaker naar bijles vroegen. Hij combineerde daarom de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf individuele bijles en huiswerkbegeleiding wiskunde, economie en bedrijfseconomie te geven. Dit gebeurde in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo van de middelbare school. Daaraan voegde hij later bijles geven in rekenen en taal (begrijpend lezen) aan leerlingen van de basisschool toe. Tevens werden deze leerlingen voorbereid op de entreetoets door samen met de scholier huiswerk te maken. Nadat hij het bijlesinstituut Wiskunde Aan Huis bij de KVK inschreef, leende hij geld om zo snel mogelijk een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.
Docent en leerling
93%
Raadt ons aan
Docent en leerling
Succes gedreven door kwaliteit
Betere schoolresultaten bleek het geheim, waardoor steeds meer leerlingen bijles wilden volgen bij Jamie. Na een goed jaar bijles geven, was de vraag naar wiskunde bijles zo groot dat Jamie besloot om, zorgvuldig geselecteerd, vier docenten aan te nemen om aan deze vraag te voldoen. Zij konden ook voor andere moeilijke vakken meteen aan de slag, omdat een aantal van deze docenten ook bijles gaf in gelieerde vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie. In de zomer van 2016 ging Wiskunde Aan Huis daarop over in Bijles Aan Huis. Hierdoor voorziet het bedrijf leerlingen van ondersteuning in alle vakken van de middelbare school en de basisschool: wiskunde, natuurkunde, economie, biologie, scheikunde, bedrijfseconomie, geschiedenis, aardrijkskunde, Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands, rekenen, Grieks en Latijn. Om aan de vraag te blijven voldoen werden de 30 meest geschikte docenten geselecteerd uit een intensief wervingsprogramma in regio Utrecht.
Docent en leerling

Ons team

Jamie Schuller
In 2013 begon ik met bijles geven voor het vak wiskunde. Door tevredenheid bij mijn leerlingen, groeide dit bijbaantje snel uit tot een gevestigd bedrijf. Mijn focus ligt vooral op het combineren van de snelle groei met waarborging van de kwaliteit van onze docenten en de tevredenheid bij leerling en ouder.
Jamie Schuller
Oprichter
Florian Zandbergen
Sinds 2018 ben ik verantwoordelijk voor de innovatieve technologische veranderingen van Bijles Aan Huis. Daarmee, zorg ik ervoor dat Bijles Aan Huis niet alleen op didactisch gebied optimaal functioneert, maar ook dat alle leerlingen en ouders een fijne ervaring hebben op onze website.
Florian Zandbergen
Oprichter
Silvana Ouweneel
Als marketing specialist houd ik mij bezig met de naamsbekendheid van Bijles Aan Huis. Zo zorg ik ervoor dat een ieder die op zoek is naar bijles, eenvoudig en snel een docent vindt. Geschikte studenten of docenten die het geven van bijles wel zien zitten, koppel ik aan leerlingen die het beste bij hen passen.
Silvana Ouweneel
Marketing specialist