085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Over ons

De visie van Bijles Aan Huis is dat alle leerlingen van de basisschool en middelbare school zonder stress het maximale uit zichzelf halen kan. We geloven dat de juiste persoonlijke begeleiding de manier van denken van een leerling verandert. Sinds de oprichting heeft ons team één gemeenschappelijk doel: het ontzorgen van elk gezin. Dit doen we door in het hele bedrijf een cultuur te creëren waarbij ouder en leerling centraal staan.

5000+

Blije leerlingen

Jamie geeft bijles

Hoe is Bijles Aan Huis ontstaan?

Het concept van Bijles Aan Huis begon klein in regio Utrecht. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd is aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie. Het viel hem in zijn omgeving op dat leerlingen steeds vaker bijles wilden, maar geen betaalbare docent konden vinden die moeilijke dingen op een begrijpende manier kan uitleggen.

Hij combineerde daarom de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf individuele bijles wiskunde te geven. Nadat hij het bijlesinstituut Wiskunde Aan Huis bij de KVK inschreef, leende hij geld om zo snel mogelijk een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.

In Januari 2020 werd een revolutionair online bijlesplatform gelanceerd dat bijles nog toegankelijker maakte. Inmiddels telt Bijles Aan Huis een team van meer dan 1500 zorgvuldig geselecteerde docenten.

93%

Raadt ons aan

Waarom Bijles Aan Huis?

Wij begrijpen dat jij veel geeft om de schoolresultaten van jouw kind. Dat doen wij ook! Wij weten wat voor uitdaging school kan zijn, daarom hebben wij al meer dan 5000 leerlingen geholpen! Het voelt nog als de dag van gister dat wij op school zaten. Zie hieronder foto's van het team in onze schooltijd!
Op onze site kun je zelf een geschikte docent uit jouw regio kiezen en boeken. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de weg naar betere schoolcijfers beginnen. Met ondersteuning van Bijles Aan Huis kan jouw kind zonder stress naar school gaan en de toetsen beter maken! Onze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons beoordelingspanel. We hebben veel vertrouwen in onze docenten: voldeed de bijles niet aan onze kwaliteitseisen, dan is de rekening voor ons!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door tijdens de uitbraak van COVID-19 ons online bijlesplatform gratis beschikbaar te stellen voor scholen. Daarnaast helpen wij, in samenwerking met meerdere scholen en onze docenten, geselecteerde kinderen uit minderbedeelde gezinnen door hen van gratis bijles te voorzien.

Ons team

Lieke
Lieke
Klantenservice expert
Roel
Roel
Klantenservice expert
Milou
Milou
Klantenservice expert
David
David
Klantenservice en marketing expert
Jamie
Jamie
Oprichter & COO
Abbie
Abbie
Marketeer
Koen
Koen
Marketeer
Paul
Paul
PO Development
Sandra
Sandra
Marketeer
Leon
Leon
Copywriter
Nick
Nick
CTO
Eike
Eike
Developer
Julian
Julian
Developer
Peppe
Peppe
Developer
James
James
Developer
Alie
Alie
Kwaliteitsmanager
Florian
Florian
Oprichter & CEO
Kimberley
Kimberley
CHRO

En meer dan 1000 gespecialiseerde docenten!

Onze docenten zijn onze kracht!