085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Over ons

De visie van Bijles Aan Huis is dat alle leerlingen van de basisschool en middelbare school zonder stress het maximale uit zichzelf halen. We geloven dat de juiste persoonlijke begeleiding de manier van denken van een leerling verandert. Sinds de oprichting in 2013 heeft ons team één gemeenschappelijk doel: het ontzorgen van elke leerling die hulp vraagt aan Bijles Aan Huis. Dit doen we door in het hele bedrijf een cultuur te creëren waarbij ouder en leerling centraal staan.

2000+

Blije leerlingen

Jamie geeft bijles

Hoe is Bijles Aan Huis ontstaan?

Het concept van Bijles Aan Huis begon in 2013 in regio Utrecht. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd is aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie. Het viel hem in zijn omgeving op dat leerlingen steeds vaker bijles wilden, maar geen betaalbare docent konden vinden die moeilijke dingen op een begrijpende manier kan uitleggen.

Hij combineerde daarom de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf individuele bijles wiskunde te geven. Nadat hij het bijlesinstituut Wiskunde Aan Huis bij de KVK inschreef, leende hij geld om zo snel mogelijk een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.

Na 3 jaar van groei, heeft Bijles Aan Huis in februari 2020 een revolutionair online bijlesplatform gelanceerd, waardoor bijles nog toegankelijker wordt. Inmiddels telt Bijles Aan Huis een team van meer dan 1500 zorgvuldig geselecteerde docenten.

93%

Raadt ons aan

Een student maakt huiswerk met een leerling

Waarom Bijles Aan Huis?

Op onze site kun je zelf een geschikte docent uit jouw regio kiezen en boeken. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de weg naar betere schoolcijfers beginnen. Bijles Aan Huis is een onmisbaar onderdeel van een perfecte voorbereiding op toetsen en het examen. Onze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons beoordelingspanel. We hebben veel vertrouwen in onze docenten: voldeed de bijles niet aan onze kwaliteitseisen, dan is de rekening voor ons!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door tijdens de uitbraak van COVID-19 ons online bijlesplatform gratis beschikbaar te stellen voor scholen. Daarnaast helpen wij, in samenwerking met meerdere scholen en onze docenten, geselecteerde kinderen uit minderbedeelde gezinnen door hen van gratis bijles te voorzien.

Ons team

Jamie
Jamie
Oprichter
Florian
Florian
Oprichter
Gereldine
Gereldine
Klantenservice expert
Lune
Lune
Klantenservice expert
Roel
Roel
Klantenservice expert
David
David
Klantenservice en marketing expert
Wessel
Wessel
Recruiter
Chris
Chris
Kwaliteitsmanager
Nick
Nick
Lead-Developer
Eike
Eike
Lead-Developer
Julian
Julian
Developer
James
James
Developer

En meer dan 1000 gespecialiseerde docenten!

Onze docenten zijn onze kracht!

Registreer en boek een docent.