085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Wie zijn wij?

Bijles Aan Huis biedt persoonlijke bijles bij de leerling thuis. Op onze site kan je zelf de geschikte docent selecteren in jouw woonplaats! Bijles Aan Huis is een onmisbaar onderdeel van een perfecte voorbereiding op toetsen en het examen voor zowel leerlingen van de basisschool als middelbare school. Onze visie is om leerlingen zonder stress het beste uit zichzelf te laten halen. Om dit waar te maken, beschikken wij over een docententeam van hoge kwaliteit. Deze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons beoordelingspanel. Bijles Aan Huis hanteert een beleid van gratis inschrijven en geen reiskosten. Tevens bieden we huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding (leren leren), examentraining en remedial teaching gedurende het hele schooljaar. Sinds kort hebben we ook docenten die gespecialiseerd zijn in de omgang met leerlingen met leerproblemen, zoals dyslexie en dyscalculie.

2000+

Tevreden leerlingen

Jamie geeft bijles

Het concept van Bijles Aan Huis begon in 2013 in regio Utrecht. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd is aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie in Amsterdam en Rotterdam. Het viel hem in zijn omgeving op dat leerlingen steeds vaker naar bijles vroegen. Hij combineerde daarom de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf individuele bijles en huiswerkbegeleiding wiskunde, economie en bedrijfseconomie te geven. Dit gebeurde in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo van de middelbare school. Daaraan voegde hij later bijles geven in rekenen en taal (begrijpend lezen) aan leerlingen van de basisschool toe. Tevens werden deze leerlingen voorbereid op de entreetoets door samen met de scholier huiswerk te maken. Nadat hij het bijlesinstituut Wiskunde Aan Huis bij de KVK inschreef, leende hij geld om zo snel mogelijk een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.

93%

Raadt ons aan

Een student maakt huiswerk met een leerling

Betere schoolresultaten bleek het geheim, waardoor steeds meer leerlingen bijles wilden volgen bij Jamie. Na een goed jaar bijles geven, was de vraag naar wiskunde bijles zo groot dat Jamie besloot om, zorgvuldig geselecteerd, vier docenten aan te nemen om aan deze vraag te voldoen. Zij konden ook voor andere moeilijke vakken meteen aan de slag, omdat een aantal van deze docenten ook bijles gaf in gelieerde vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie. In de zomer van 2016 ging Wiskunde Aan Huis daarop over in Bijles Aan Huis. Hierdoor voorziet het bedrijf leerlingen van ondersteuning in alle vakken van de middelbare school en de basisschool: wiskunde, natuurkunde, economie, biologie, scheikunde, bedrijfseconomie, geschiedenis, aardrijkskunde, Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands, rekenen, Grieks en Latijn. Om aan de vraag te blijven voldoen werden de 30 meest geschikte docenten geselecteerd uit een intensief wervingsprogramma in regio Utrecht.

Inmiddels telt Bijles Aan Huis een community van meer dan 1000 docenten die allemaal aan de kwaliteitsvoorschriften voldoen van hun vak. Samen met het team wordt er continu hard gewerkt om Bijles Aan Huis nog beter te maken. Zo hebben wij in februari 2020 een speciaal voor online bijles gemaakt platform gelanceerd, waardoor onze bijles in heel Nederland toegankelijk werd.

Ook proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Bijvoorbeeld door tijdens de uitbraak van COVID-19 ons online bijles platform beschikbaar te stellen voor scholen en door kinderen uit armere gezinnen van gratis bijles te voorzien.

Ons team

Jamie
Jamie
Oprichter
Florian
Florian
Oprichter
Gereldine
Gereldine
Klantenservice expert
Lune
Lune
Klantenservice expert
Carolien
Carolien
Klantenservice expert
David
David
Klantenservice en marketing expert
Wessel
Wessel
Recruiter
Chris
Chris
Kwaliteitsmanager
Nick
Nick
Lead-Developer
Eike
Eike
Lead-Developer
Julian
Julian
Developer
James
James
Developer

En meer dan 1000 gespecialiseerde docenten!

Onze docenten zijn onze kracht!

Registreer en boek een docent.