Veelgestelde vragen

Ons aanbod

Hoe ben ik verzekerd van een goede docent?

Bijles Aan Huis heeft door een zorgvuldige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Voldeed de bijles niet aan jouw wensen? Dan betaal je niks en zorgen wij direct voor verbetering. Op die manier blijven ook wij leren.

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Je krijgt de mogelijkheid om ongeveer 10 minuten gratis kennis te maken met de docent. Details, zoals tijd en locatie, kan je persoonlijk met de docent afspreken. Deze kennismaking is geen inhoudelijke bijles, maar is bedoeld om voor zowel de leerling als docent te kijken of er een klik is en of de docent de geschikte persoon is om de leerling te begeleiden.

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Na registratie krijgen leerlingen de mogelijkheid tot een gratis introductiegesprek met de relatiemanager van Bijles Aan Huis. Tijdens dit gesprek worden pijnpunten besproken en wordt gekeken wat voor type begeleiding het best bij de leerling past. Hieruit maakt de relatiemanager een studieplan op die met de leerling per mail wordt gedeeld. Hierna blijft de relatiemanager graag betrokken om de voortgang periodiek te evalueren.

Wanneer vinden de bijlessen plaats?

Bijles kan in overleg met de docent op elk moment plaatsvinden. Docenten van Bijles Aan Huis hebben in hun profiel op de site een kalender met een indicatie van hun beschikbaarheid. Vaak zijn docenten buiten deze beschikbare tijden ook beschikbaar indien hier mondeling naar gevraagd wordt.

Hoe werkt online bijles bij Bijles Aan Huis?

Bijles Aan Huis heeft zelf een online bijles platform gemaakt. Hiermee kan je bijvoorbeeld het schoolboek delen met de docent. Zodoende wordt het schoolboek zichtbaar voor zowel de leerling als de docent en kan je samen aantekenen maken. Klik hier voor meer informatie over online bijles bij Bijles Aan Huis.

Bijles boeken

Hoe kies ik de juiste docent?

Op de vind docent pagina zie je een overzicht van alle beschikbare docenten. Welke docent het best bij je past is eigenlijk niet in het algemeen te zeggen, omdat het erg afhangt van de leerling. We adviseren daarom om contact op de nemen met onze helpdesk, zodat we deze vraag in jouw specifieke geval kunnen beantwoorden.

Hoe boek ik direct een docent?

Op de vind docent pagina kies en boek je zelf de docent die bij jou past. Voor persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste docent zijn we te bereiken via alle genoemde kanalen op de contactpagina en via de chat rechtsonder.

Moet ik een minimumaantal lessen boeken?

Nee, je kunt bij Bijles Aan Huis altijd een losse bijles boeken. Je bepaalt hierdoor zelf wanneer en hoeveel bijles je neemt. Stoppen kan dus op elk moment.

Hoe boek ik examentraining?

Het boeken werkt eigenlijk hetzelfde als reguliere bijles. Op de vind docent pagina selecteer je jouw niveau, leerjaar en het gewenste vak waarna je docenten ziet die voor jou beschikbaar zijn voor het geven van examentraining.

Hoe boek ik hulp bij de entreetoets of centrale eindtoets?

Het boeken werkt eigenlijk hetzelfde als reguliere bijles. Op de vind docent pagina selecteer je basisschool en het gewenste vak waarna je docenten ziet die beschikbaar zijn voor het geven van hulp bij de citotoets of centrale eindtoets.

Wat is mijn rol als ouder?

Je bepaalt als ouder zelf je rol. Het is verstandig om vooraf af te spreken welke verantwoordelijkheden bij de docent en welke bij de ouders liggen. Bij wie ligt het initiatief om bijles in te plannen? Kan de docent extra huiswerk meegeven? Controleert de docent ook het huiswerk van school?

Voorwaarden

Wat als ik niet tevreden ben over de docent?

We hebben door een strenge en nauwkeurige selectie groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betaal je niks! Zodoende verzekeren wij onze leerlingen van de beste bijles. De voorwaarden voor het niet voldoen aan onze kwaliteitseisen staan in de algemene voorwaarden.

Wat doet Bijles Aan Huis met mijn gegevens?

Bijles Aan Huis gebruikt je gegevens alleen voor doeleinden die direct met onze dienstverlening te maken hebben. Jouw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met andere partijen.

Wordt de bijles altijd bij de leerling thuis gegeven?

Ondanks dat bijles bij de leerling thuis gebruikelijk is, kan bijles op een andere locatie gegeven worden indien de docent hiermee akkoord gaat. Een school, universiteit of bij de docent thuis zijn denkbare alternatieven. Tevens kan de bijles, indien gewenst, online plaatsvinden.

Moet ik mij afmelden als ik geen bijles meer wil?

Nee, je zit bij Bijles Aan Huis nergens aan vast. Je kan altijd je account verwijderen, waardoor jouw gegevens automatisch bij ons verwijderd worden.

Betalingen

Hoe en wanneer betaal ik?

Je betaalt maandelijks en achteraf. Je krijgt per e-mail een overzichtelijke factuur van de geboekte bijlessen van de maand ervoor.

Betaal ik reis- of inschrijfkosten?

Je betaalt geen inschrijfkosten. Indien de docent binnen 3.5 km hemelsbreed woont, rekent Bijles Aan Huis geen reiskosten. Buiten deze 3.5 km geldt een reiskostenvergoeding naast het reguliere uurtarief van de docent. Op deze manier heb je meer kans om de docent te vinden die het best bij jou past. Mogelijke reiskosten worden weergegeven op de vind docent pagina.

Wat zijn de kosten?

Alle prijzen en verdere informatie vind je op de prijzenpagina.

Is het goedkoper als meerdere leerlingen tegelijk bijles nemen bij Ć©Ć©n docent?

Ja! Bijles Aan Huis rekent een tarief per docent. Dus als bijvoorbeeld twee leerlingen tegelijk bijles volgen dan heb je 50% korting. ƉƩn leerling dient de bijles te boeken en vervolgens regel je onderling dat de andere leerling zijn/haar deel betaalt.