×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Docent en leerling

Bijles geven bij Bijles Aan Huis

Ben jij op zoek naar een bijbaan die goed verdient en nooit verveelt? Was jij altijd getalenteerd in een of meerdere vakken van de middelbare school en ben je ervan overtuigd dat je dit over kan brengen op onze leerlingen door middel van bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining? Wij hebben werk voor je en zijn zeer geïnteresseerd om kennis met je te maken. Naast bijlesgevers voor het voortgezet onderwijs, zijn we ook op zoek naar docenten die onze jongste leerlingen van de basisschool kunnen begeleiden. Een bijbaan bij Bijles Aan Huis is ideaal voor zowel afgestudeerden, studenten als uitmuntende leerlingen op het vwo. Wij zoeken bijlesgevers uit heel Nederland.
Docent en leerling

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract

De voordelen van bijles geven bij Bijles Aan Huis:

 • Een tarief dat hoger is dan onze concurrenten.
 • Een Bijles Aan Huis docenten certificaat dat goed op jouw CV staat.
 • Een handige site waarop jij kan aangeven waar, aan wie en wanneer je bijles wilt geven.
 • Lekker flexibel: je bepaalt zelf de tijden waarop je bijles geeft en welke leerling je accepteert of afwijst. Bovendien kan je zelf jouw account actief / inactief maken wanneer jij dat wilt.

Wat verdien je?

Omdat Bijles Aan Huis slim omgaat met IT kunnen wij onze docenten meer geld bieden dan onze grootste concurrenten voor hetzelfde werk. Het tarief wordt onder andere bepaald door de volgende componenten:
 • Hoogst genoten opleiding
 • Behaalde cijfers op de middelbare school of tijdens de studie
 • In hoeveel vakken je bijles geeft
 • In welke vakken je bijles geeft
 • Didactische vaardigheden

Ken jij iemand die bijles wil geven?

Indien jij iemand kent die geschikt is om bijles te geven aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, dan vernemen we dit graag! Zodra deze persoon de eerste bijles geeft, ontvang jij €20. Daarnaast help je natuurlijk deze kennissen die werk zoeken met een leuke bijbaan.
Hoe het werkt:
 1. Laat diegene zich aanmelden en in de motivatie naar jou verwijzen door middel van jouw voor- en achternaam.
 2. Zodra deze docent de eerste bijles heeft gegeven, vragen we jouw bankgegevens op. Je krijgt uiterlijk de 10e van de volgende maand €20 van ons uitbetaald per docent. Deelname kan met een onbeperkt aantal docenten, waardoor bijverdienen snel gaat.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden
Registreer als docent