085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Een bijlesdocent geeft bijles in Amsterdam

Bijles geven Amsterdam

Had jij altijd al talent voor een bepaald vak en vind je het leuk om jouw kennis over te brengen? Dan is bijles geven wellicht wat voor jou en dan maken we graag kennis met je! In steeds meer delen van Amsterdam hebben we leerlingen die op zoek zijn naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
1

We zoeken jou!

Bijles Aan Huis is op zoek naar bijlesgevers uit regio Amsterdam die met passie voor één of meer vakkestaan. Lijkt het jou leuk om onze leerlingen van de middelbare school of basisschool te begeleiden bij het maken van huiswerk en de voorbereiding op toetsen? Zowel in Amsterdam zuid, oost, west als noord hebben onze bijlesleerlingen bij kunnen n we vaak binnen zeer korte termijn een leerlingen beschikbaar. Ook krijgen we steeds meer aanmeldingen uit omringende woonplaatsen, zoals Diemen en Amstelveen.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden