×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een bijlesdocent maakt huiswerk met een leerling

Bijbaan

Bijles geven is een leuke bijbaan, omdat het de vrijheid geeft om meer of minder te werken. Met name studenten en scholieren van de bovenbouw van de middelbare school vinden het fijn om niet vast te zitten aan vaste uren en dagen in de week, zodat je altijd de baas blijft over je eigen agenda.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

In steeds meer woonplaatsen

Bijles Aan Huis is inmiddels actief in heel Nederland, waardoor we in alle woonplaatsen docenten nodig hebben. Vooral in de regio’s van de volgende woonplaatsen hebben we vaak direct leerlingen die op zoek zijn naar een bijlesdocent: Arnhem, Den Haag, Arnhem, Haarlem, Breda, Enschede, Tilburg, Alkmaar, Groningen, Rotterdam, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Delft, Almere, Hengelo, Amstelveen, Eindhoven, Nijmegen, Helmond, Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Werk zoeken hoeft niet meer als je bij ons aangesloten bent!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract

Goed betaalde bijbaan

Het tarief dat wij hanteren voor deze studenten en scholieren bijbaan is afhankelijk van veel factoren, zoals huidige/afgeronde opleiding, het aantal vakken waarin je lesgeeft, leeftijd, ervaring en je didactische vaardigheden. Nadat je bij ons bent aangemeld, vormt deze leuke bijbaan de ideale manier om goed bij te verdienen.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden