×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een student maakt huiswerk met een leerling

Bijbaan voor studenten

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten over ons en wat je kan verwachten? Door op onderstaande button te klikken, krijg je meer informatie. Indien je daarna nog steeds geïnteresseerd bent, laat je daar eenvoudig je gegevens achter. Wij maken graag kennis met je!
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Flexibel werken

Bijles geven voor Bijles Aan Huis is een ideale bijbaan voor jou als student indien je houdt van flexibel werken, dus bijles geven wanneer het jou uitkomt. In alle gebieden van Nederland hebben we op korte termijn ruimte voor nieuwe bijlesdocenten.

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract

In heel Nederland

Met name voor de volgende woonplaatsen en omringende gebieden krijgen we veel aanvragen van leerlingen: Utrecht, Enschede, Breda, Helmond, Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Rotterdam, Arnhem, Leiden, Amstelveen, Maastricht, Tilburg, Arnhem, Almere, Hengelo, Haarlem, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Delft, Nijmegen, Groningen en Amersfoort. Ook buiten deze woonplaatsen hebben we vaak snel leerlingen die graag begeleiding van je willen.

Vakantiewerk of Studentenbaan

Naast bijles geven gedurende het schooljaar is bijles geven bij Bijles Aan Huis ook geschikt als vakantiewerk, omdat wij in de zomer een speciaal zomerprogramma hebben voor onze leerlingen. Een vakantiebaan bij Bijles Aan Huis houdt in dat je parttime bijles of huiswerkbegeleiding geeft aan leerlingen die in de zomer een schoolachterstand willen inhalen. Wij hopen natuurlijk dat je dit niet ziet als tijdelijk werk, maar ook na de zomervakantie bijles blijft geven voor Bijles Aan Huis. Bijles geven is een ideale studentenbaan, omdat het een goed betaalde bijbaan is zonder verplichtingen. Je bent te allen tijde vrij om (tijdelijk) je profiel op inactief of actief te zetten. Deze bijbaan als bijlesgever is, naast een studentenbaan, ook een baan voor scholieren van de bovenbouw van het vwo.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden