×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een student maakt huiswerk met een leerling

Bijbaantjes

Bijles Aan Huis is op zoek naar enthousiaste studenten of leerlingen van de bovenbouw van het vwo die het leuk vinden om als bijbaantje bijles te geven aan scholieren van de middelbare school of basisschool. Overal in het land zoeken we goed gemotiveerde bijlesdocenten om ons team te versterken.

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract

Hoeveel verdient bijles geven?

Het uurtarief dat we bij Bijles Aan Huis hanteren hangt af van verschillende persoonlijke factoren en kan bepaald worden nadat een kennismakingsgesprek plaats heeft gevonden. In het algemeen staat de bijbaan als bijlesgever erom bekend goed betaald te zijn. Bovendien vergoeden we onze docenten boven marktconform, omdat wij kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit.

Dit bijbaantje staat goed op je CV

Naast dat bijles geven voor Bijles Aan Huis zeer goed verdient, staat het ook goed op je CV. Toekomstige werkgevers staan te springen om werknemers die in hun studententijd hebben aangetoond gedreven te zijn en bepaalde capaciteiten te bezitten. Hiernaast heeft dit bijbaantje als voordeel dat je ook je eigen kennis vergroot door continu bij de lesstof van de middelbare school betrokken te zijn. Stop dus gerust met werk zoeken en sluit je aan bij ons docententeam!

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden