×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een leerling en docent behandelen lesstof van Duits

Bijles Duits geven

Werken aan je curriculum vitae in een leuke omgeving, het kan bij Bijles Aan Huis. Je kiest namelijk zelf welke leerling voor het vak Duits je accepteert, waardoor je alleen bij leerlingen aan huis komt die jouw voorkeur genieten. Bij Bijles Aan Huis verdien je als docent meer dan bij onze grote concurrenten, waardoor deze bijbaan ideaal is voor studenten of leerlingen uit vwo 5 of vwo 6. Latere werkgevers zien lesgeven door middel van bijles of huiswerkbegeleiding als iets zeer positiefs. Het vergt namelijk bepaalde kennis en een actieve houding. Meer weten? Klik op onderstaande button en meld je aan!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

In steeds meer regio’s

Bijles geven voor Bijles Aan Huis kan in heel Nederland. In veel woonplaatsen van Nederland hebben we leerlingen die graag direct geholpen worden bij het maken van huiswerk of de voorbereiding op toetsen. Met name in de volgende regio’s hebben we vaak direct een leerling voor Duits beschikbaar: Enschede, Eindhoven, Nijmegen, Haarlem, Arnhem, Helmond, Utrecht, Breda, Maastricht, Amersfoort, Delft, Arnhem, Almere, Dordrecht, Leiden, Hengelo, Tilburg, Rotterdam, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Groningen, Alkmaar en Den Haag. Ook voor onze overige regio’s verwelkomen we je graag in ons team als jij de kwaliteiten bezit om onze leerlingen naar een beter niveau te helpen.

Bijbaan

Een bijbaan bij Bijles Aan Huis is een ideale manier om geld te verdienen tijdens je studententijd. Het vertalen van Duits naar Nederlands is voor veel leerlingen vaak minder het probleem, daarom zoekt Bijles Aan huis met name docenten die erg sterk zijn in de grammatica. Tevens moet je voor dit bijbaantje de capaciteiten hebben om je kennis over te brengen aan onze leerlingen.

Andere vakken

Naast hulp voor Duits, geeft Bijles Aan Huis bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in vrijwel alle vakken van de middelbare school en basisschool. Indien je de kwaliteiten hebt om bijles te geven in meerdere vakken, wordt het zeker aangemoedigd om ook bijles te geven in vakken zoals Engels, wiskunde, Nederlands, scheikunde, rekenen, natuurkunde, Frans of economie.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden