×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een scholier geeft Eindhoven in woonplaats aan zijn bijlesleerling

Bijles geven Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je zelf kiest wanneer en waar je werkt? Dan is werken als bijlesdocent bij Bijles Aan Huis Eindhoven iets voor jou! Onze vergoedingen liggen hoger dan die van onze concurrenten, dus meld je gelijk een via onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Bepaal zelf je reisafstand

Bij Bijles Aan Huis geef je van te voren aan hoe ver je maximaal bereid bent om te reizen naar je leerlingen. Dat is één van de manieren waarmee Bijles Aan Huis ervoor zorgt dat je alleen leerlingen krijgt die je echt bijles wilt geven. Zodoende kies je er zelf voor om eventueel ook in de omliggende woonplaatsen bijles te geven, zoals Gennep, Helmond en Geldrop.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden