×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een leerling en docent behandelen lesstof van Engels

Engels bijles geven

Voor bijles geven in het vak Engels is meer nodig dan enkel het kunnen spreken van de Engelse taal. Als bijlesdocent van Bijles Aan Huis wordt van je verwacht dat je jouw kennis van de taal over kunt brengen op leerlingen van de middelbare school of basisschool. In alle provincies van Nederland zoekt Bijles Aan Huis docenten. Waar wij voorheen vooral leerlingen uit Almere, Nijmegen, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Delft hadden, is dat nu uitgebreid naar alle Nederlandse woonplaatsen. Klik op onderstaande button om meer te weten en je direct aan te melden als nieuwe docent in ons team!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Overige vakken

Naast bijlesgevers voor het vak Engels is Bijles Aan Huis ook op zoek naar docenten voor alle andere vakken van de middelbare school zoals: wiskunde, Nederlands, scheikunde, natuurkunde, rekenen, economie, Frans, Duits. Ook onze leerlingen van de basisschool krijgen graag begeleiding voor onderwerpen zoals begrijpend lezen en rekenen. Voor leerlingen van de basisschool gaat het vaak minder om de inhoud van het vak, maar meer om de huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding.

Hoe kan ik het best Engels bijles geven?

Je geeft het best Engels bijles aan leerlingen die een geringe woordenschat hebben, door de leerling op de juiste manier aan het werk te zetten buiten de bijles om. Probeer te ontrafelen wat de leerling leuk vindt om te doen waarmee zijn/haar Engels verbeterd kan worden. Saaie teksten lezen is hiervoor vaak geen oplossing. Een leerling die houdt van voetbal kan bijvoorbeeld dagelijks Engelstalige artikelen lezen op sportwebsites. Je geeft het best Engels bijles aan leerlingen die bijvoorbeeld moeite hebben met grammatica door de leerling zelf een overzicht te laten schrijven van alle grammaticale regels. In het verleden bleek dat dit voor de leerlingen van Bijles Aan Huis een succesvolle oplossing was. Deze pagina’s hebben wellicht ook je interesse: Bijles geven, Wiskunde bijles geven, Nederlands bijles geven, Frans bijles geven, Duits bijles geven, Huiswerkbegeleiding geven, Examentraining geven.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden