×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Jongen met groen shirt die bijles geeft bij Bijles Aan Huis.

Bijles geven Enschede

Indien je zoekt naar een bijbaan die goed verdient en ook heel goed op je CV staat, ben je bij Bijles Aan Huis Enschede aan het goede adres. Indien je de kwaliteiten hebt die nodig zijn om een goede bijlesdocent te worden voor onze leerlingen, dan kom je we graag met je in contact voor de functie bijlesgever

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Alle vakken van de middelbare school en basisschool

De docenten van Bijles Aan Huis helpen leerlingen van de middelbare school en basisschool voor alle schoolvakken in regio Enschede en Hengelo. Je kan je als docent aanmelden voor één vak, maar ook voor meerdere schoolvakken. De vakken waarvoor jij je kan aanmelden als bijlesleraar zijn: aardrijkskunde, Spaans, Nederlands, Latijn, geschiedenis, biologie, rekenen, Frans, Engels, scheikunde, Duits, bedrijfseconomie, economie, Grieks, wiskunde en natuurkunde.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden