×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een leerling en docent behandelen lesstof van Frans

Bijles Frans geven

Bijles Aan Huis is per direct op zoek naar bijlesgevers voor het vak Frans. De bijles Frans vindt thuis bij onze leerlingen van de middelbare school plaats. Klik op onderstaande button voor extra informatie en meld je daar aan om ons team te versterken!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Leerlingen in heel Nederland

Met name in de volgende steden, en omringende woonplaatsen, hebben we vaak direct een leerling voor Frans beschikbaar: Helmond, Almere, Arnhem, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Delft, Breda, Enschede, Leiden, Hengelo, Amstelveen en Groningen. Onze leerlingen krijgen graag hulp bij hun huiswerk door middel van huiswerkbegeleiding van een docent die weet hoe je Frans kan leren. We bieden een bovengemiddelde vergoeding voor onze docenten, werk dat nooit hetzelfde is en doen altijd ons uiterste best om jou direct met een bijlesleerling voor het vak Frans te koppelen.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Bijles Aan Huis voorziet haar leerlingen in meer dan alleen reguliere bijles. Als docent van Bijles Aan Huis kan je, indien gewenst, ook onze leerlingen begeleiden bij het centraal examen door middel van examentraining. Deze hulp bij het eindexamen kan veel voldoening geven, omdat je samen met de leerling toewerkt naar het grote einddoel. Wij hebben eindexamenkandidaten voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs: vmbo, havo en vwo.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden