×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een student krijgt bijles Nederlands

Bijles Nederlands geven

Lijkt jou het leuk om onze leerlingen persoonlijk te begeleiden voor het vak Nederlands, een goed CV op te bouwen en werkzaamheden te verrichten die nooit hetzelfde zijn? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie en versterk ons team!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Een grote vraag

Onder onze leerlingen van de middelbare school en basisschool is grote vraag naar bijlesdocenten voor het vak Nederlands. In veel steden hebben we vaak direct een leerling beschikbaar voor bijles Nederlands zoals Almere, Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Maastricht, Den Haag, Haarlem, Enschede, Helmond, Utrecht, Delft, Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen, Leiden, Nijmegen, Arnhem, Groningen, Dordrecht, Tilburg, Breda, Arnhem en Alkmaar.

Lesgeven door middel van examentraining

Leerlingen op alle niveaus van middelbare school zijn verplicht een Nederlands centraal examen af te leggen. Veel leerlingen van het vmbo, de havo of het vwo vragen daarom om examentraining van onze examentrainers. Examentraining lijkt veel op een reguliere bijles, behalve dat bij examentraining voornamelijk oude centraal examens worden geoefend.

Meer dan alleen Nederlands

Naast bijlesleraren voor het vak Nederlands is Bijles Aan Huis altijd op zoek naar docenten voor de overige vakken van de middelbare school zoals wiskunde, Engels, scheikunde, rekenen, natuurkunde, Frans, economie en Duits. Bij Bijles Aan Huis krijg je een profiel op onze site voor elk vak waarvoor jij door onze selectieprocedure bent gekomen.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden