×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een scholier geeft bijles in Utrecht aan zijn bijlesleerling

Bijles geven Utrecht

Verdien meer bij Bijles Aan Huis! We zijn op zoek naar bijlesgevers voor alle vakken van de middelbare school en basisschool. Heb je zeer veel kennis van een bepaald vak en ben je sterk in het overbrengen van je vaardigheden op onze leerlingen? Kom bijles geven en en meld je dan direct aan via onderstaande button!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Examentrainers

Wij bieden onze leerlingen gedurende het hele schooljaar examentrainingen. Net zoals bijles, vinden deze trainingen doorgaans plaats bij de leerling thuis. Tevens is het mogelijk om, na overleg, de trainingen op een andere locatie plaats te laten vinden. Naast Utrecht, hebben we ook veel leerlingen uit de regio, zoals Den Dolder, Bunnik, Houten, Bilthoven, Vleuten, Driebergen, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, De Bilt, Terwijde en Hollandsche Rading.

Middelbare school of basisschool

Onze docenten geven inmiddels bijles in steeds meer vakken van de middelbare school: wiskunde, Nederlands, Latijn, aardrijkskunde, Engels, biologie, natuurkunde, Grieks, Duits, rekenen, geschiedenis, Frans, scheikunde, economie, Spaans en bedrijfseconomie. Hiernaast is het ook mogelijk om bijles te geven aan leerlingen van de basisschool. Met name voor groep 7 en groep 8 is vaak veel vraag naar bijles.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden