×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558
Een leerling en docent behandelen lesstof van Wiskunde

Wiskunde bijles geven

Vind jij het belangrijk om aan je CV te werken, bovengemiddeld te verdienen en dat het werk gevarieerd is? Dan is werken als wiskunde bijlesdocent bij Bijles Aan Huis wat voor jou! Klik op onderstaande button voor meer informatie en meld je gelijk aan!

Hoe het werkt

1
2
3
4
1
Registreren
Registreren
2
Profiel maken
Profiel maken
3
Interview
Interview
4
Contract
Contract
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding

Naast reguliere bijles, is het ook mogelijk om examentraining of huiswerkbegeleiding te geven voor het vak wiskunde. Bij huiswerkbegeleiding, ofwel studiebegeleiding, gaat het minder om de inhoud van het vak, maar meer om het plannen en leren leren. Het is gebruikelijk dat huiswerkbegeleiding gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding voor andere vakken zoals: scheikunde, geschiedenis, Latijn, wiskunde, biologie, natuurkunde, Engels, rekenen, Spaans, Grieks, Frans, bedrijfseconomie, aardrijkskunde, economie, Nederlands en Duits.

In heel Nederland

Bijles Aan Huis zoekt studenten of scholieren die in de bovenbouw van het vwo zitten en goed zijn in wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C of wiskunde D. Waar we begonnen in steden zoals Amsterdam, Breda, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, zoeken we nu ook bijlesgevers, huiswerkbegeleiders en examentrainers voor het vak wiskunde uit alle andere woonplaatsen van Nederland.

Wiskunde bijles geven tips

Bijles Aan Huis adviseert om alleen bijles te geven als jij als bijlesleraar het goed aan de leerling kan uitleggen zonder dat je voorbereiding nodig hebt. Behalve dat dit de kwaliteit verhoogt, vergroot dat ook je plezier bij het bijles geven. Tips bij het geven van bijles omvatten vooral dat je als bijlesdocent eerst samen met de leerling de theorie doorneemt. Deze theorie staat vaak aan het begin van iedere paragraaf van een schoolboek, zoals Getal en Ruimte en Moderne Wiskunde. Daarna begin je met relatief makkelijke wiskundesommen, zodat je kan testen of de leerling het begrepen heeft, om daarna over te gaan op de moeilijkere sommen. De belangrijkste tip bij wiskunde bijles geven is dat je bij elke stap goed controleert of de leerling alles daadwerkelijke snapt. Een fout die veel gemaakt wordt is dat de bijlesdocent vervolgt naar het volgende onderwerp, omdat de leerling aangeeft het te snappen. Leerlingen zijn vaak echter bang om toe te geven dat ze iets niet snappen.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden