×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren

Online bijles, alsof je naast de docent zit!

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Online bijles

Deel je boek in onze online leeromgeving en maak samen tegelijk aantekeningen. Je kan de bijles terugkijken wanneer je wilt, bijvoorbeeld vlak voor de toets. Onze online bijles wint aan populariteit, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Krijg bijles waar, wanneer en van wie je wilt.

Hoe blijft de kwaliteit gegarandeerd?

In ons online bijles platform kan de leerling het schoolboek met de docent delen. Vervolgens kan zowel de leerling als de docent aantekeningen in het boek schrijven. Door deze interactieve vorm van online bijles lijkt het net alsof de docent naast je zit! Daarnaast hebben we onze docenten getraind om het platform op een zo goed mogelijke manier te gebruiken, waardoor optimaal geprofiteerd wordt van alle functionaliteiten.

Steeds populairder

Online bijles van Bijles Aan Huis wint aan populariteit, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Je krijgt namelijk bijles waar, wanneer en van wie je wilt. Hierdoor kan je zelfs bijles volgen op vakantie. Waar online bijles vroeger een noodoplossing was voor leerlingen die geen docent in de buurt konden vinden, zien we steeds vaker dat bij ons gevraagd wordt om een online bijlesdocent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.