085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Online bijles, alsof je naast de docent zit!

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

1

Online bijles platform

Bij Bijles Aan Huis krijg je 1-op-1 online bijles van een deskundige vakdocent naar jouw wens. Nadat je je docent hebt gekozen op de vind docent pagina, kan je direct een online bijles boeken bij die docent. Zodra de online bijles plaatsvindt, deel je je boek in onze online leeromgeving en kan je samen met de docent aantekeningen maken. Je kan de bijles terugkijken wanneer je wilt, bijvoorbeeld vlak voor de toets. Onze online bijles wint aan populariteit, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Krijg bijles waar, wanneer en van wie je wilt. Om leerlingen optimaal van deze voordelen te laten profiteren, heeft Bijles Aan Huis een online bijles platform ontwikkeld zoals hij in Nederland nog niet bestond. Bekijk hier de video over dit online bijles platform dat speciaal gemaakt is voor onderwijs.

Later de online bijles terugkijken

Het grootste voordeel van online bijles via het nieuwe platform is dat je de bijles tot 2 maanden kan terugkijken, bijvoorbeeld vlak voor een toets of op vakantie. Ook kan je hierdoor eenvoudig vragen stellen over een vorige bijles, je verwijst namelijk naar een specifiek moment uit een vorige video. Hierdoor haal je op een makkelijke manier het meeste uit de bijles!

Wat moet ik weten over online bijles bij Bijles Aan Huis?

Om een online bijles te krijgen heb je het volgende nodig:
  • Laptop of desktop;
  • Microfoon;
  • Een webcam is aan te raden, maar door het online bijles platform kan de bijles ook zonder webcam plaatsvinden;
  • Normale internetverbinding.
Op deze uitleg pagina vind je meer informatie over hoe je het online bijles platform kunt gebruiken. Zoals je ziet, heeft het platform veel functionaliteiten, maar een groot deel zal je niet gebruiken bij een gemiddelde bijles. Onze docenten zijn bekend met het platform, waardoor je als leerling geen voorkennis nodig hebt over hoe je het platform gebruikt. De bijlesdocent legt je dus graag even uit hoe het werkt.
1

Hoe blijft de kwaliteit van de bijles gegarandeerd?

In ons online bijlesplatform kan de leerling het schoolboek met de docent delen. Vervolgens kan zowel de leerling als de docent aantekeningen in het boek schrijven. Door deze interactieve vorm van online bijles lijkt het net alsof de docent naast je zit! Daarnaast hebben we onze docenten getraind om het platform op een zo goed mogelijke manier te gebruiken, waardoor optimaal geprofiteerd wordt van alle functionaliteiten.

Online bijles wordt steeds populairder

Online games, online tv, online radio: Nederlanders doen steeds meer online. Sinds de coronacrisis is ook online bijles een steeds bekender begrip geworden. Voordat corona in Nederland aanwezig was, werd online bijles van Bijles Aan Huis al steeds populairder, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Je krijgt namelijk bijles waar, wanneer en van wie je wilt. Hierdoor kan je zelfs bijles volgen op vakantie. Ook wordt online bijles geven populaider onder bijlesdocenten. Waar online bijles vroeger een noodoplossing was voor leerlingen die geen docent in de buurt konden vinden, zien we steeds vaker dat bij ons gevraagd wordt om een online bijlesdocent. Met name de mogelijkheid om de bijles later terug te kijken, zorgt voor veel voordelen. Bekijk de tarieven via onderstaande link.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden