085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles aardrijkskunde basisschool

Vind de bijlesdocent aardrijkskunde die bij jou past!

1

Bijles aardrijkskunde

Heeft je kind veel moeite om aardrijkskunde te begrijpen? Met één op één bijles op regelmatige basis zijn basisscholieren snel bijgespijkerd. Onze docentbegeleiders voor het basisschoolvak aardrijkskunde staan op korte termijn klaar om de weg naar betere schoolresultaten te starten. Hierdoor wordt het maken van huiswerk en voorbereiden op toetsen een stuk fijner en gaat het zelfvertrouwen van de leerling omhoog. Daarnaast heeft persoonlijke bijles een effect op de lange termijn, omdat het de manier van denken van de leerling kan veranderen. Via onderstuurde button zie je welke docente op korte termijn beschikbaar zijn om te begeleiden voor het vak aardrijkskunde.

Hoe werkt het

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles aardrijkskunde of huiswerkbegeleiding. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Ook online bijles aardrijkskunde

Naast bijles bij de leerling thuis, is het mogelijk om online bijles te volgen. Bijles Aan Huis heeft hier speciaal een platform laten bouwen, zodat het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Door het online schoolbord lijkt het net alsof je naast de docent zit. Daarnaast profiteer je van meer voordelen, zoals een lager tarief en de mogelijkheid om de bijles tot 2 maanden terug te kijken. Klik op deze online bijles uitleg pagina voor meer informatie over dit platform en alle mogelijkheden.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een jonge student krijgt bijles in het basisonderwijs

Waarom bijles in het basisonderwijs?

Bijles of huiswerkbegeleiding kan een toevoeging bieden op het reguliere onderwijs van een basisscholier die zelf moeite heeft om mee te komen tijdens de les op school. Het is erg belangrijk om vroegtijdig aan de bel te trekken, omdat de basisschool belangrijke meetmomenten kent, zoals de eindtoets in groep 8 en de entreetoets in groep 7. Bij deze vormen van toetsing is aardrijkskunde een belangrijk onderwerp. Bijles aardrijkskunde kan zorgen voor een betere voorbereiding op de brugklas, waardoor de overgang van groep 8 naar de middelbare school niet te groot is. Naast aardrijkskunde zijn de vakken rekenen, Nederlands en Engels ook erg belangrijk en worden ze door veel scholieren van de basisschool gezien als heel moeilijk. Klik op één van die vakken pagina’s voor meer informatie op dat vak.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.