085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles basisschool Schipborg

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5500+
    Geholpen leerlingen
1

Bijles voor de basisschool in Schipborg

Onze bijlesdocenten uit Schipborg voor de basisschool helpen graag bij de voorbereiding op de entreetoets en centrale eindtoets, voorheen citotoets. Hierbij is het mogelijk om op één of meerdere vakken de nadruk te leggen. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de docent die het best bij de leerling past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Een leerling haalt beter schoolcijfers met bijles

Waarom bijles op de basisschool?

In het verleden is gebleken dat veel leerlingen van de basisschool uit regio Schipborg moeite hebben met onder andere begrijpend lezen en rekenen. Omdat dit ook belangrijke onderdelen zijn op de middelbare school, kan begeleiding in deze vakken ook voor de toekomst een positieve bijdrage leveren aan de schoolcarrière van een kind.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Studenten aan de Pabo

Het is Bijles Aan Huis gelukt om veel bekwame docenten uit regio Schipborg voor de basisschool te selecteren. Veel van de docenten volgen een didactische studie, zoals de Pabo, waardoor zij een duidelijke intrinsieke motivatie hebben voor het vak.

Zij snappen dat leerlingen van de basisschool een andere benadering nodig hebben om tot goede cijfers te komen dan middelbare scholieren. Onze docenten zijn relatief jong, waardoor ze dichter bij de leerling staan en makkelijker een klik hebben met onze bijlesleerlingen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Waar komen onze docenten aan huis?

Bijles Aan Huis begon relatief klein in Utrecht en heeft door een toenemende vraag uit kunnen breiden naar onder andere de volgende, en omringende, woonplaatsen: Amstelveen, Nijmegen, Rotterdam, Breda, Utrecht, Groningen, Enschede, Delft, Hengelo, Maastricht, Amsterdam, Dordrecht, Arnhem, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Alphen aan den Rijn en Leiden. Kijk op de vind docent pagina of wij direct een docent beschikbaar hebben in jouw woonplaats of neem contact met ons op.
Een scholier krijgt bijles voor de basisschool

In welke vakken kan ik bijles krijgen?

Bijles Aan Huis Basisschool heeft bijlesdocenten voor alle vakken van de basisschool. Veel van onze bijlesdocenten zijn gespecialiseerd in meerdere van de volgende vakken voor het basisonderwijs: rekenen, Engels, Nederlands, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Bijleslocaties