×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles bedrijfseconomie
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Bedrijfseconomie bijles
Ondanks dat alle docenten nauwkeurig zijn geselecteerd en zich altijd inzetten voor betere schoolresultaten, is het belangrijk dat je de docent kiest waarvan jij denkt dat deze goed bij je past. Via onderstaande button kan je zelf direct de docent bedrijfseconomie selecteren die het best bij jouw wensen past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
We helpen graag bij het kiezen de meest geschikte docent
Mocht je twijfelen waar je naar moeten kijken bij het maken van je keuze, dan begeleiden we graag bij het maken van je keuze. We kennen onze docenten goed en weten bij welke leerlingen hun kwaliteiten het best tot uiting komen, zodat jouw schoolcarrière op vmbo, havo of vwo een succes wordt!

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Voorheen M&O
Sinds het schooljaar 2018/2019 wordt het vak management en organisatie voor de vierde klassen van havo en vwo vervangen door het vak ‘bedrijfseconomie ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid’, ook wel bedrijfseconomie genoemd. Hierdoor zullen de centrale examens voor dit vak pas vanaf het schooljaar 2019/2020 plaatsvinden. Daarom biedt Bijles Aan Huis op dit moment nog enkel examentraining voor management en organisatie.
Docent en leerling
Docent en leerling
Locaties waar onze docenten aan huis komen
Ook buiten de studentensteden heeft Bijles Aan Huis voor alle vakken bijlesdocenten beschikbaar. Onze docenten leren onze leerlingen graag handige trucjes aan om slimmer te leren en gemakkelijker hoge resultaten te behalen voor de volgende toets. In met name de volgende steden kunnen onze docenten jou vaak direct van bijles voorzien: Den Haag, Amsterdam, Dordrecht, Amstelveen, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Breda, Arnhem, Tilburg, Nijmegen, Helmond, Delft, Eindhoven, Utrecht, Enschede, Groningen, Leiden, Hengelo en Maastricht. In overige steden hebben we vaak ook docenten beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen.
Docent en leerling
Het vak bedrijfseconomie
Bedrijfseconomie, voorheen Management & Organisatie (M&O), wordt gezien als een moeilijk vak dat zowel een belangrijk theoretisch als wiskundige element bevat. Wanneer bedrijfseconomie tijdens bijles op de juiste manier wordt benaderd, blijkt de moeilijkheid echter vaak mee te vallen.

Voor het krijgen van inzicht in bedrijfseconomie begeleiden onze docenten jou door bijvoorbeeld samen representatieve opdrachten te maken. Balans, resultatenrekening, financieel beleid en externe financiële verslaggeving; onze docenten maken door middel van bijles of huiswerkbegeleiding bedrijfseconomie begrijpelijk!

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: wiskunde, economie, Nederlands, Engels, Duits

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

4,8 of 5 beoordeling op Google

4,8/5 beoordeling op Google