085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles bedrijfseconomie Heerstaaien

Vind de docent bedrijfseconomie uit Heerstaaien die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
1

Bijles bedrijfseconomie in Heerstaaien

Bijles Aan Huis voorziet scholieren van de basisschool en middelbare school van de juiste begeleiding op maat. Onze geselecteerde docenten reizen vaak zonder reiskosten naar steeds meer woonplaatsen in Nederland. Klik op onderstaande button en zie direct welke docenten beschikbaar zijn in Heerstaaien.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten bedrijfseconomie

Bedrijfseconomie is een schoolvak dat vanaf het schooljaar 2018-2019 is geïntroduceerd als vervanger van M&O. De inhoud van het nieuwe vak is zeer vergelijkbaar met dat van M&O, waardoor alle bijlesdocenten uit regio Heerstaaien die vroeger lesgaven in het schoolvak M&O nu ook onze leerlingen begeleiden voor bedrijfseconomie. Onze docenten bedrijfseconomie uit Heerstaaien hebben in het verleden het centraal examen M&O met zeer goede cijfers afgerond, waardoor ze een bijdrage leveren aan een ideale voorbereiding op toetsen van bedrijfseconomie.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gerelateerde vakken

In het verleden is gebleken dat veel leerlingen uit de regio Heerstaaien die moeite hebben met bedrijfseconomie of M&O ook graag begeleiding willen voor de schoolvakken economie en wiskunde A. Op de betreffende vakpagina vind je meer informatie over ons aanbod voor deze tweede moeilijke vakken.

Het is fijn dat Bijles Aan Huis meerdere docenten heeft die begeleiding bieden in een combinatie van de, voor veel leerlingen, moeilijke vakken bedrijfseconomie, economie en wiskunde A. Je vindt deze docenten op de vind docent pagina.
Een leerling vindt bedrijfseconomie een moeilijk vak

Bij jou thuis in...

In het verleden heeft Bijles Aan Huis veel leerlingen van de basisschool en middelbare school mogen helpen. Dit gebeurde vooral in de volgende woonplaatsen en omliggende gebieden: Arnhem, Amstelveen, Utrecht, Maastricht, Groningen, Delft, Eindhoven, Dordrecht, Rotterdam, Leiden, Nijmegen, Hengelo, Amsterdam, Breda, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Tilburg, Enschede en Helmond. Ook buiten deze steden heeft Bijles Aan Huis inmiddels steeds meer docenten, waardoor de kans groot is dat we ook in jouw woonplaats direct een docent beschikbaar hebben.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.