085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles biologie Galder

Vind de docent biologie uit Galder die bij jou past!

1

Bijles biologie in Galder

Bij Bijles Aan Huis kan je direct zien welke biologie tutoren voor jou beschikbaar zijn in Galder. Vul via onderstaande button je wensen in en wij tonen alle docenten die voldoen aan jouw zoekcriteria. Voor vragen geven we graag persoonlijk advies over welke docent het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Biologie docenten voor alle niveaus

We geven bijles in regio Galder voor alle leerjaren en niveaus van de middelbare school: vmbo, havo en vwo. Hiernaast is het mogelijk om bijles biologie te krijgen voor de basisschool. Meer informatie vind je op de biologie voor de basisschool pagina.

Voor de leerlingen van de basisschool en onderbouw van de middelbare school is een junior docent vaak de beste keuze, omdat dit type docent nog erg dicht bij de leerling staat en toetsen over de leerstof zelf relatief recent succesvol heeft afgerond. Voor een leerling van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs is een docent van het type senior aan te raden indien de leerling een docent wenst die relatief dicht bij de leerling staat. Omdat senior docenten vaak zelf student zijn en niet heel lang geleden het centraal examen zeer succesvol hebben afgerond, weten ze precies tegen welke leerproblemen de bijlesleerling aanloopt. Docenten van het type supreme zijn aan te bevelen indien de leerling een meer ervaren docent wenst die al langer met het vak biologie meedraait.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Onze mogelijkheden

Ondanks dat de naam doet vermoeden dat al onze docenten altijd bij de leerling thuis bijles geven, is het na onderling overleg tussen de leerling en bijlesleraar ook mogelijk dat de bijles biologie op een andere locatie plaatsvindt in regio Galder. Dit kan op de middelbare school van de leerling zijn of bij de docent thuis.

Tevens bieden sommige docenten van Bijles Aan Huis uit regio Galder, naast reguliere bijles aan huis, ook online bijles aan. Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd na goedkeuring van zowel de bijlesleerling als de bijlesleraar. Op de vind docent pagina kan je filteren op docenten die beschikbaar zijn voor online bijles of kijk voor meer informatie op de online bijles pagina.
Een student krijgt bijles biologie

Meer dan alleen bijles

Naast reguliere bijles voorzien wij onze leerlingen uit Galder ook van huiswerkbegeleiding en examentraining. Examentraining heeft betrekking op het centraal examen van vmbo, havo en vwo. Onze examentrainers zijn gedurende het hele schooljaar beschikbaar om jou de juiste begeleiding te bieden. Bij huiswerkbegeleiding staat het leren leren centraal, waardoor minder ingegaan wordt op de inhoud van de lesstof van een bepaald schoolvak.
Een leerling krijgt bijles biologie

Docenten biologie in de meeste woonplaatsen

Bijles Aan Huis begon kort geleden als een klein initiatief in regio Utrecht. Door een sterk team docenten biologie en grote vraag, veroorzaakt door tevredenheid bij ons leerlingen, hebben we uit kunnen breiden naar steeds meer woonplaatsen in heel Nederland. In regio Galder komen onze docenten vaak ook aan huis in omringende woonplaatsen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!