085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles biologie basisschool

Vind de bijlesdocent biologie die bij jou past!

1

Bijles biologie

Heeft je kind moeite met biologie en kan je je kind zelf niet de juist persoonlijke en professionele begeleiding bieden? Bijles Aan Huis biedt graag een oplossing voor leerlingen die een steuntje in rug nodig hebben. Nadat je uit Ă©Ă©n van onze geselecteerde bijlesdocenten hebt gekozen, kun je aangeven of de bijles bij de leerling thuis plaats moeten vinden of dat de voorkeur uitgaat naar online bijles. Via onderstaande button zie je welke bijlesdocent op korte termijn beschikbaar zijn om te helpen met betere schoolprestaties.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles biologie of huiswerkbegeleiding. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Ook online bijles biologie

Voor alle leerlingen die liever flexibel bijles volgen, heeft Bijles Aan Huis een online bijles platform gebouwd dat speciaal is gericht op het geven van onderwijs en bijles op afstand. Online bijles zorgt ervoor dat je een keuze hebt uit meer docentbegeleiders en de leerling de bijles terug kan kijken wanneer gewenst. Kijk op de online bijles pagina voor meer informatie over online bijles.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles biologie bij Bijles Aan Huis

Huiswerkbegeleiding

Naast reguliere bijles, is het ook mogelijk om een verzoek te doen voor huiswerkbegeleiding. Dit is een vak apart, omdat huiswerkbegeleiding de nadruk legt op het leren leren. Het doel is dat de leerling meer profijt heeft op de langer termijn, omdat de manier van denken van de scholier verandert. Veel leerlingen lopen schoolachterstanden op, omdat het huiswerk en de voorbereiding op toetsen niet slim wordt aangepakt. Onze bijlesleraren staan op korte termijn klaar om te zorgen voor verbetering op de lange termijn, zodat beter aan de middelbare school wordt begonnen.
Een leerling krijgt bijles biologie

Andere vakken voor de basisschool

Het onderwijs op basisschool vormt 3 kernvakken die worden gezien als het meest belangrijk: rekenen, Nederlands en Engels. Op de betreffende pagina’s voor deze vakken gaan we dieper in op deze specifieke vakken en hoe Bijles Aan Huis een oplossing kan bieden in geval voor deze vakken leerproblemen ontstaan.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.