085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles

Vind direct de docent die bij je past!

1

Hoe boek ik een bijlesdocent?

Door bovenstaande zoekbalk in te vullen, zie je direct welke bijlesdocenten beschikbaar zijn voor bijles bij jou thuis in of online bijles. Stuur de gewenste docent een persoonlijk berichtje of doe gelijk een bijlesverzoek op het profiel. Zo weet je bij Bijles Aan Huis zeker dat je de docent kiest die het best past bij de wensen van de leerling.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Waarom bijles van Bijles Aan Huis?

Bij Bijles Aan Huis kies je alleen uit de beste bijlesdocenten uit regio . Dit bereiken we door elk van hen te selecteren tijdens een strenge selectieprocedure. We kijken niet alleen naar de kennis die een bijlesdocent bezit, maar ook naar de kwaliteiten om die kennis over te brengen op jou als leerling zijnde.

Aan wie geeft Bijles Aan Huis bijles?

Bijles Aan Huis is voornamelijk gericht op leerlingen van de basisschool en middelbare school. Voor deze leerlingen heeft Bijles Aan Huis docenten in alle denkbare schoolvakken en voor alle niveaus, en van de brugklas tot het examenjaar.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Hulp bij huiswerk, toetsen of examentraining

Voor elke vorm van hulp heeft Bijles Aan Huis specialisten. Naast reguliere bijles, waarbij diep wordt ingegaan op één vak, is het ook mogelijk om begeleiding in te krijgen door middel van huiswerkbegeleiding of examentraining.

Bij huiswerkbegeleiding ligt de focus meer op het plannen en leren leren, zodat op de lange termijn resultaat behaald wordt in vrijwel alle vakken. Zo wordt ingegaan op een breed scala aan onderwerpen van het primair of secundair onderwijs. Huiswerkbegeleiding schept zodoende orde in de chaos van de hulpbehoevende scholier.

Begeleiding van onze examentrainers bereidt elke eindexamenkandidaat op een best mogelijke wijze voor, zodat de leerling het beste uit zichzelf kan halen. De bijlesgever van Bijles Aan Huis overlegt altijd samen met de bijlesleerling, en mogelijk ouder, wat de best mogelijke manier is om de bijles te geven. Dit verschilt namelijk voor elke scholier, omdat niemand hetzelfde is. Vandaar dat wij spreken van ‘bijles op maat’.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!