085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Duits Streek

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

1

Bijles Duits in Streek

Bijles Aan Huis ziet het selecteren van bekwame docenten als de hoogste prioriteit. Daardoor hebben we inmiddels in heel Nederland veel bekwame bijlesleraren Duits mogen verwelkomen in ons team. Voor de huidige beschikbaarheid en het boeken van onze Duits docenten in Streek klik je op onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Hoe selecteer je de juiste docent?

Omdat je bij ons de bijlesleraren handig filtert op basis van je wensen, weet je bij voorbaat dat je een overzicht krijgt van de docenten die geschikt zijn om je te begeleiden voor Duits in regio Streek. Op basis van het niveau van de leerling is het soms voldoende om een junior docent te boeken. Dit geldt vaak voor leerlingen van de onderbouw van de middelbare school of basisscholieren.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Een docent selecteren

Op de vind docent pagina selecteer je zelf de docent uit regio Streek die het best bij jou past. Mocht je vragen hebben, over waar je op moet letten bij de keuze voor een docent of welke docenten het best past bij jouw specifieke wensen, dan staan we graag voor je klaar om hierin te begeleiden.

Ondanks dat alle docenten vooraf uitgebreid zijn geselecteerd, kan de ene bijlesdocent beter bij een bepaalde leerling passen dan de andere. De meeste docenten uit regio Streek studeren zelf aan de universiteit, waardoor zij midden in de stof zitten.
Een leerling vindt Duits een moeilijk vak

Huiswerk

Naast bijles Duits, die volledig gericht is op het maken van toetsen van de middelbare school of basisschool, is het bij Bijles Aan Huis ook mogelijk om bijles te krijgen die meer gericht is op het maken en eventueel plannen van huiswerk. Hier staat onder andere het leren van Duitse woordjes, grammatica en tekstbegrip centraal. Onze geselecteerde docenten uit regio Streek doen graag hun best om jou hierin te ondersteunen.
Een bijlesdocent geeft bijles Duits in Streek

Bijles voor andere talen

Leerlingen uit Streek die moeite hebben met Duits hebben vaak ook meer begeleiding nodig voor andere talen. Meer informatie over bijles Nederlands, bijles Engels of bijles Frans in Streek vind je door op de link te klikken.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Duits

Docenten in grote delen van Nederland

Bijles Aan Huis heeft meerdere docenten klaarstaan voor leerlingen van de basisschool en middelbare school. Bekijk hier onze locaties.

Voor leerlingen die graag online bijles willen, hebben we altijd docenten beschikbaar voor elk vak. Hierbij is de keuze nog ruimer dan voor bijles bij de leerling thuis. Wil je meer weten over hoe online bijles werkt op het platform van Bijles Aan Huis? Kijk dan gerust even op de online bijles pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!