×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Dyslexie

Kies direct je docent, bij jou thuis of online!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

Dyslexie Bijles

Leerlingen met dyslexie hebben vaak veel moeite met lezen en schrijven. Hierdoor presteren zij voor deze onderwerpen beneden hun algemene intelligentieniveau. Door middel van de juiste studiebegeleiding kan de daling in studievaardigheden, die wordt veroorzaakt door dyslexie, verminderd worden. Via onderstaand invulveld bekijk en boek je direct de docent die het best bij jou past.

Leerlingen uit steeds meer woonplaatsen

In steeds meer woonplaatsen van Nederland komen onze begeleiders van leerlingen met dyslexie aan huis. Vooral in de volgende woonplaatsen hebben we vaak direct een docent beschikbaar: Utrecht, Eindhoven, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Tilburg, Arnhem, Amsterdam, Maastricht, Den Haag, Breda, Hengelo, Dordrecht, Groningen, Leiden, Enschede, Nijmegen, Delft en Helmond.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Remedial teachers

Remedial teaching is een gebruikelijke vorm van begeleiding voor leerlingen met dyslexie, omdat deze vorm van begeleiding is gericht op leerlingen die op bepaalde gebieden ver onder hun gemiddelde intelligentieniveau presteren.

De docenten van Bijles Aan Huis die remedial teaching aanbieden zijn bekend met de problematiek van een leerling met dyslexie en geven daardoor persoonlijke begeleiding die op maat gemaakt is voor deze leerlingen.
Vrouw die bijles geeft aan een leerling van Bijles Aan Huis.

Basisschool en middelbare school

Zowel voor leerlingen van het primair als voortgezet onderwijs met dyslexie biedt Bijles Aan Huis oplossingen. Voor het basisonderwijs heeft Bijles Aan Huis bijlesdocenten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van leerlingen van de basisschool. Dit zijn veelal docenten die een onderwijskundige studieachtergrond hebben, zoals de pabo. Zij begeleiden bijvoorbeeld graag bij belangrijke meetmomenten zoals de centrale eindtoets (voorheen cito toets) en entreetoets voor onderwerpen zoals lezen en taal.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.