085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles economie in Eindhoven

Vind de docent economie uit Eindhoven die bij jou past!

1

Bijles economie in Eindhoven

Het vak economie is een essentieel onderdeel op school, maar ook daarbuiten. Het is dan ook niet gek dat veel leerlingen gebruik maken van onze bijles economie in Eindhoven om hun cijfers en kennis op te krikken. Vul het veld hieronder in om door te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles economie, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Kies zelf de docent die bij je past

Wat Bijles Aan Huis zo bijzonder maakt, is de manier waarop wij werken. Op onze website vind je namelijk een groot aanbod aan verschillende bijlesdocenten bij jou in de buurt. Van iedere docent kun je het profiel lezen en zien wanneer deze beschikbaar is. Je kunt dus zelf kiezen welke docent het beste bij jou past.

Iedere docent op onze website is door ons uitgekozen op zijn of haar didactische vaardigheden en vakkennis. Je bent er dus zeker van dat iedere bijlesdocent jou verder kan helpen.

We hebben bijlesdocenten voor bijna alle vakken op de middelbare school. Indien je naast bijles economie bijvoorbeeld hulp kunt gebruiken in de vorm van bijles natuurkunde, bijles scheikunde of bijles Engels, kun je ook bij ons terecht. Op de betreffende vakpagina geven we meer vakinhoudelijke informatie.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Eindhoven die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

De beste bijles, gewoon bij jou thuis

De beste bijlessen worden gewoon bij jou thuis gegeven. Dat is wel zo vertrouwd en leert het makkelijkste.

Het boeken van een bijles is vaak ingewikkeld, niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de bijlesdocenten. Daarom hebben wij dit proces makkelijk gemaakt via onze online agenda. Je kunt bij iedere bijlesdocent zien wanneer hij beschikbaar is en direct een les in zijn rooster inplannen. Wacht dus niet langer en regel vandaag nog jouw eerste bijles economie in Eindhoven.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden