085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles economie in Enschede

Vind de docent economie uit Enschede die bij jou past!

1

Bijles economie in Enschede

Heb jij moeite met economie op de middelbare school? Dan is de bijles economie in Enschede van Bijles Aan Huis voor jou. Op onze site staan bijlesdocenten die te boeken zijn voor professionele bijlessen bij jou thuis.

Vul de zoekbalk in om gelijk verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles economie, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten met echte kennis

Zoals je al snel op zal vallen op onze website maken wij gebruik van verschillende soorten bijlesdocenten. Zo vind je op onze site studenten die bijvoorbeeld economie studeren, maar ook bevoegd economie docenten die bijles geven.

Iedereen op onze website is door ons uitgekozen op hun vakkennis, professionaliteit en didactisch vermogen. Je bent er dus zeker van dat jouw bijles van de hoogste kwaliteit zal zijn. Op de algemene bijlespagina vind je meer informatie over onze bijles.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Enschede een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Een bijles voor thuis boeken

In principe worden al onze bijlessen gewoon persoonlijk bij jou thuis gegeven. Dit is de omgeving waar leerlingen het meest vertrouwd zijn en het beste kunnen leren.

Om die reden sorteren wij alle docenten zodat je kunt zien wie er bij jou in de buurt beschikbaar is. Iedere docent heeft zijn eigen pagina op onze website met een profielomschrijving en een agenda. Mocht je interesse hebben in een specifieke docent voor jouw bijles economie in Enschede, dan kun je deze direct inplannen via de online agenda op Bijles Aan Huis.

Naast het geven van bijles aan huis bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een docent die jou online bijles geeft. Via ons online bijles platform maak je aantekeningen en heb je de mogelijkheid de les terug te kijken wanneer je wilt. Voor meer informatie over het platform kun je een kijkje nemen op de online bijles pagina.

Heb je naast interesse in bijles economie ook vragen over bijles wiskunde? Op de pagina voor wiskundeles van Bijles Aan Huis kun je een hoop informatie vinden!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.