085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles economie Steurgat

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

1

Bijles economie in Steurgat

Vul hierboven gegevens in en ontdek direct welke bijlesdocenten uit regio Steurgat jouw schoolperiode fijner maakt door middel van persoonlijke begeleiding. Hiernaast is het mogelijk om onze hulp in te schakelen, waarna we je direct helpen bij het maken van je keuze.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Flexibel bijles inplannen

Onze docenten zijn vaak alle dagen van de week bereikbaar om bijles te geven. Hiernaast is het doorgaans geen probleem indien je kort van te voren een bijlesverzoek indient. Heb je liever bijles in het weekend? We hebben veel economiedocenten direct beschikbaar die ook dan beschikbaar zijn.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag

Wij helpen graag

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Hoe werkt Bijles Aan Huis?

Nadat je de meest geschikte bijlesleraar hebt geboekt, is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Op die manier kan je inschatten of de docent overkomt zoals hij wordt gepresenteerd door middel van zijn profiel op onze site.

Indien dit gesprek tot wederzijdse tevredenheid heeft geleid, komt de docent zonder inschrijf- en vaak zonder reiskosten bij jou aan huis om je te helpen met alle moeilijkheden van je huiswerk, toetsen en het centraal examen.
Een leerling krijgt bijles economie

Hoeveel bijlessen moet ik minimaal boeken?

Het antwoord is simpel: nul. Bij ons zit je niet vast aan dure pakketten en boek je dus alleen een les zodra je deze echt nodig hebt. Het maximaal aantal lessen hangt erg af van de docent die je hebt uitgekozen voor je lessen. Eigenlijk zijn onze docenten altijd voldoende beschikbaar naar de wensen van de leerling.
Een docent geeft bijles economie

Waarom docenten van Bijles Aan Huis?

Leerlingen hebben graag bijles economie van Bijles Aan Huis, omdat ze zelf online hun eigen docent kunnen selecteren. Dit vergroot de kans dat je als leerling of ouder de juiste bijlesdocent hebt gekozen.

Onze docenten zijn vooraf zorgvuldig gescreend, waardoor we onze kwaliteitseisen kunnen garanderen, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. Indien een bijles niet voldeed aan deze eisen, dan zijn de kosten voor ons en gaan we, indien gewenst, helpen bij het vinden van een geschikte vervangende bijlesleraar.

Daarnaast heb je de mogelijkheid tot online bijles via het platform van de 21e eeuw: deel in het online digibord je schoolboek met de docent en volg bijles alsof je naast hem/haar zit!
Bijles bij de leerling thuis in Steurgat

Alle vakken van middelbare school

Door een uitgebreide selectie heeft Bijles Aan Huis inmiddels in grote delen van Nederland voor elk vak een ruime keuze aan docenten klaarstaan. Veel leerlingen die economie een moeilijk vak vinden, willen ook bijles bedrijfseconomie of bijles wiskunde A. Ga naar de vakpagina als je meer wilt weten over ons aanbod voor deze twee schoolvakken in Steurgat.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Hoe kies ik de juiste docent?

 

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.