085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels Tommel

Vind de docent Engels uit Tommel die bij jou past!

1

Bijles Engels in Tommel

Bijles Aan Huis Tommel voorziet leerlingen van de middelbare school en basisschool van begeleiding door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Op onze site zie je welke geselecteerde docenten beschikbaar zijn. Benieuwd welke docenten jou kunnen helpen? Bekijk het direct via onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten voor basisschool

Naast bijles Engels voor leerlingen van de middelbare school, biedt Bijles Aan Huis ook bijles aan leerlingen van de basisschool in regio Tommel. Met name leerlingen uit groep 7 en groep 8 hebben in het verleden veel profijt gehad van extra ondersteuning tijdens de voorbereiding op de entreetoets en centrale eindtoets, voorheen citotoets.

Onze enthousiaste docenten uit regio Tommel doen hun uiterste best om de jongste bijlesleerlingen te ondersteunen. Meer informatie over bijles voor de basisschool van Bijles Aan Huis vind je op de vakpagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Examentraining gedurende het hele schooljaar

Gedurende het hele jaar is het bij Bijles Aan Huis mogelijk om examentrainingen te volgen in regio Tommel voor Engels. Onze bijlesdocenten hebben vaak relatief recent het centraal examen van de middelbare school met groot succes afgerond en weten dus precies waar een leerling moeilijkheden ondervindt bij het studeren. Indien de leerling een bepaald basisniveau heeft, kan gelijk worden begonnen met het oefenen van oud tentamens.

Indien de leerling een achterstand heeft op het gebied van Engels, is het echter verstandig dat de docent de leerling eerst helpt naar een hoger basisniveau in de Engelse taal. Voor dit vak is het verstandig om op tijd te beginnen met de voorbereiding op het centraal examen, omdat het halen van een bepaald niveau langer kan duren dan bij schoolvakken zoals wiskunde, economie en scheikunde.

Kijk op de pagina voor examentraining indien je meer informatie wilt over onze mogelijkheden met betrekking tot examentraining.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Engels

Tutoren in meer woonplaatsen

Bijles Aan Huis heeft nauwkeurig geselecteerde docenten door heel Nederland. In regio Tommel komen onze docenten ook aan huis in meerder omliggende woonplaatsen. Graag verwijzen we naar de vind docent pagina voor de exacte beschikbaarheid van onze docenten per vak. Bekijk hier onze locaties.
Een leerling vindt Engels een moeilijk vak

Alle vakken van de basisschool en middelbare school

Naast Engels geven de docenten van Bijles Aan Huis bijles in alle denkbare schoolvakken. Leerlingen die hulp nodig hebben voor Engels kloppen ook vaak bij ons voor bijles in de overige talen, zoals: bijles Nederlands, bijles Duits en bijles Frans.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!