085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Engels basisschool

Vind de docent Engels die bij jou past!

1

Ook online bijles Engels

Online bijles gebeurt bij Bijles Aan Huis niet via Skype, maar op het online platform dat door ons is gemaakt voor het geven van bijles en onderwijs op afstand. Hierdoor zijn er eigenlijk geen nadelen meer ten opzichte van begeleiding bij de leerling thuis. Neem de Engels bijles op, zodat je de bijles later terug kunt kijken, bijvoorbeeld vlak voor de toets. Bekijk deze video om alle voordelen van online bijles te zien of kijk op de online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles engels of huiswerkbegeleiding. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Bijles Engels op de basisschool

Onze docenten helpen graag bij onderwerpen zoals tekstbegrip, grammatica of woordjes leren. Engels wordt zowel op de basisschool als middelbare school een steeds belangrijker vak. Het leggen van een goede basis gedurende de basisschoolleeftijd is essentieel om goed van start te gaan in de brugklas. Onze bijlesleraren leggen Engels graag op een leuke manier uit, zodat huiswerk maken en voorbereiden op moeilijke toetsen leuker wordt voor de basisscholier.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling krijgt bijles voor een vak van de basisschool

Andere vakken van de basisschool

Engels is Ć©Ć©n van de meeste belangrijke vakken op basisschool, samen met rekenen en Nederlands. Daarnaast biedt Bijles Aan Huis persoonlijke begeleiding voor de basisschool vakken geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. Voor leerlingen met een bredere problematiek hebben wij huiswerkbegeleiding geĆÆntroduceerd. Hierbij wordt meer ingegaan op het leren leren en plannen en ligt de nadruk dus niet zozeer op Ć©Ć©n vak.
Een meisje uit groep 8 krijgt bijles van Bijles Aan Huis

Waarom Bijles Aan Huis?

Bij Bijles Aan Huis hebben we bewust gekozen voor een concept waarbij door ons selectie team van te voren docenten zijn geselecteerd, waarna de leerling zelf een bijlesdocent kan kiezen uit die selectie. Dit zorgt er enerzijds voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en anderzijds dat de leerling zelf een bijlesleraar kan kiezen naar wens. Maar natuurlijk helpt onze helpdesk graag bij het selecteren van de juiste docent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Onze Mogelijkheden

Bijleslocaties