085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Examentraining

Vind de examentrainer die bij jou past!

1

Examentraining bij Bijles Aan Huis

Begeleiding van de bijlesdocenten van Bijles Aan Huis vormt de ideale voorbereiding op het centraal examen van de middelbare school. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de examentrainer die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Ook bij jou thuis!

In steeds meer gebieden van Nederland hebben we zeer geschikte bijlesdocenten beschikbaar. Bekijk hier onze locaties. Op onze vind docent pagina zie je welke examentrainers direct beschikbaar zijn om jou met zelfvertrouwen het examen te laten maken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Wat is examentraing?

Aan de hand van oud examens uit de examenbundel zorgen onze docenten dat je met zelfvertrouwen het examen ingaat. Bekijk hier alle vakken.

Examentraining focust op het zo goed mogelijk voorbereiden op het examen door middel van het oefenen van examens uit het verleden. Indien gewenst, is het mogelijk om eerst lesstof van voorgaande jaren te behandelen, zodat eerst het juiste basisniveau bereikt kan worden.
Examentraining geeft leerling meer zelfvertrouwen

Gedurende het hele jaar

Omdat veel van onze examentrainers ook reguliere bijles geven, zijn zij gedurende het gehele jaar beschikbaar om jou voor te bereiden op het examen voor vmbo, havo of vwo. De nieuwste oud examens zijn in de examenbundel elk jaar rond de zomervakantie weer beschikbaar. Omdat het oefenen van deze examens wordt gezien als de beste methode om jezelf op het examen voor te bereiden, kan gedurende het hele jaar een effectieve examentraining plaatsvinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!