085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Frans IJzerlo

Vind de docent Frans uit IJzerlo die bij jou past!

1

Bijles Frans in IJzerlo

Bijles Aan Huis IJzerlo wordt gekenmerkt door de betrouwbaarheid die ons ver heeft gebracht. Kijk voor de actuele beschikbaarheid en het direct boeken van onze geselecteerde docenten Frans op de vind docent pagina. Deze bereik je onder andere door de klikken op onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten bij jou thuis

Inmiddels heeft Bijles Aan Huis leerlingen in heel Nederland kunnen helpen. Bekijk hier onze locaties. Ook buiten deze steden zijn we actief en helpen we onze leerlingen graag!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Wat kost dat?

Voor onze volledige tarieven en een uitgebreidere uitleg over de verschillende typen docenten verwijzen we naar de tarievenpagina. Voor de eerste 3.5 km per enkele reis betaal je nooit reiskosten, en inschrijfkosten kennen we niet. De tarieven van Bijles Aan Huis zijn afhankelijk van het type docent.

Een junior docent kost minder dan 20 euro per uur. Dit zijn bijlesdocenten die zelf in de laatste fase van de middelbare school zitten. Behalve dat wij ze hebben getest op didactische vaardigheden, behalen deze bijlesdocenten zelf excellente resultaten op het vwo.
Een leerling vindt Frans een moeilijk vak

Privéles Frans

De docenten van Bijles Aan Huis uit IJzerlo bieden naast 1-op-1 bijles ook bijles in groepjes. Echter raadt Bijles Aan Huis voor leerlingen die structureel moeite hebben met de Franse taal het aan om met privéles te beginnen. Zodra de schoolresultaten verbeterd zijn, kan altijd nog een extra bijlesleerling bij de bijles aansluiten. Bijles in groepjes heeft bij Bijles Aan Huis een groot financieel voordeel, omdat wij vaste kosten per docent hanteren, ongeacht het aantal deelnemende leerlingen. Eén leerling zorgt voor de inschrijving bij Bijles Aan Huis en het boeken van de bijlesdocent. Informeer bij voorkeur eerst bij gewenste docent of deze openstaat voor bijles in groepjes in regio IJzerlo.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Frans

Betrouwbaarheid

Bij Bijles Aan Huis hebben we onze bijlesdocenten uit IJzerlo zorgvuldig geselecteerd op basis van zowel hun kennis als de kwaliteiten die nodig zijn om Frans over te brengen op leerlingen. Onze docenten hebben in het verleden bij veel leerlingen een zeer positieve indruk achtergelaten. We krijgen graag ook jouw vertrouwen, om je zodoende te begeleiden naar betere schoolcijfers.
Een student uit IJzerlo krijgt bijles in de Franse taal

Bijles in andere vakken

Bijles Aan Huis heeft ook gespecialiseerde docenten in andere vakken van het voortgezet onderwijs. Met name specialisten op het gebied van andere talen, zoals voor bijles Nederlands, bijles Engels of bijles Duits, kunnen je mogelijk verder helpen richting betere schoolprestaties.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden