085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles geschiedenis Tommel

Vind de docent geschiedenis uit Tommel die bij jou past!

1

Bijles geschiedenis in Tommel

Via onderstaande button zie je welke geschiedenis docenten direct beschikbaar zijn om jou de juiste begeleiding te bieden. Deze docenten uit regio Tommel zijn allemaal vooraf geselecteerd op basis van CV, motivatie, didactische vaardigheden en kennis van het vak.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

De keuze voor de beste bijlesdocent

Op onze vind docent pagina selecteer je zelf de docent die het best bij je past. Echter staan we graag voor je klaar om te begeleiden bij het maken van die keuze. Ons team kent onze docenten goed en heeft ervaring met het koppelen van leerlingen, waardoor hun advies heel waardevol is.

Op de vind docent pagina kan je ook docenten selecteren voor alle andere vakken waarvoor je begeleiding nodig hebt. Zo zien wij dat veel leerlingen die vastlopen bij geschiedenis, ook moeite hebben met aardrijkskunde. Hierdoor is bijles aardrijkskunde van Bijles Aan Huis mogelijk het overwegen waard.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Examentrainers

Bijles Aan Huis biedt ook voor het vak geschiedenis examentrainingen gedurende het hele schooljaar voor leerlingen uit regio Tommel. Bij deze examentrainingen ligt de nadruk relatief meer op inhoudelijke kennis van het vak geschiedenis. Leren leren staat hier relatief minder centraal, maar wel het gericht oefenen van het centraal schoolexamen voor vmbo, havo of vwo.

Onze docenten uit regio Tommel zijn vaak zelf student aan de universiteit, waardoor ze dicht bij de leerling staan en goed weten tegen welke moeilijkheden onze bijlesleerlingen aanlopen bij het maken van het centraal examen voor de middelbare school. Indien je een examentrainer wenst die is afgestudeerd, dan raden we doorgaans een supreme docent aan.

Meer informatie over ons aanbod van examentrainingen vind je op de examentraining pagina.
Een leerling krijgt bijles geschiedenis in Tommel

Locaties

Bijles Aan Huis is in vrijwel alle woonplaatsen van Nederland actief. Bekijk hier onze locaties.
Een leerling en docent behandelen lesstof van geschiedenis

Docenten op de leerling afgestemd

Bijles Aan Huis Tommel kent ook voor geschiedenis drie typen docenten. Afhankelijk van je voorkeuren past een junior, senior of supreme docent het best bij je. Voor leerlingen van de basisschool of de onderbouw van de middelbare school adviseren we vaak een junior of senior docent. Deze docenten staan dichter bij de leerling en hebben de lesstof relatief recent zelf ervaren. Hiernaast is deze keuze financieel voordeliger. Voor leerlingen van de bovenbouw geven we enkel de mogelijkheid om een senior of supreme docent te boeken.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!