085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles geschiedenis basisschool

Vind de bijlesdocent geschiedenis die bij jou past!

1

Geschiedenis op de basisschool

Heeft je kind op de basisschool extra aandacht nodig voor het vak geschiedenis en laat je de extra begeleiding liever over aan een geselecteerde bijlesdocent? Dan biedt Bijles Aan Huis graag een oplossing op maat. Via onderstaande button zie je welke bijlesleraren op korte termijn beschikbaar zijn om persoonlijk begeleiding te bieden. Daarnaast zijn wij graag persoonlijk bereikbaar om te helpen bij het kiezen van de docent die het best bij de leerling past. Hierdoor bieden we een totaaloplossing op de weg naar betere schoolresultaten voor elke basisscholier.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Een leerling krijg bijles geschiedenis van een een leraar

Ons aanbod

Bijles Aan Huis heeft inmiddels veel leerlingen van de basisschool mogen helpen in verschillende klassen: groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8. Door de entreetoets en eindtoets is steeds meer vraag naar bijles in groep 7 en groep 8. Onze docenten begeleiden graag persoonlijk richting het einde van de basisschool, zodat de leerling met meer zelfvertrouwen en kennis naar de brugklas gaat. Naast bijles geschiedenis is het ook mogelijk om bijles te volgen in n van de drie kernvakken: rekenen, Nederlands, Engels, biologie, aardrijkskunde of geschiedenis. Klik op de link voor meer informatie over die vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.