085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Grieks Garreweer

Vind de docent Grieks uit Garreweer die bij jou past!

1

Bijles Grieks in Garreweer

Klik op onderstaande button in om te zien welke Grieks docenten direct in Garreweer beschikbaar zijn. Tevens helpen wij graag persoonlijk bij het maken van je keuze voor de meest geschikte docent. Via de chat en telefonisch reageren we altijd direct.

Hier kan je ook een bijlesdocent voor Latijn boeken. Kijk gerust eerst op de bijles Latijn pagina voor meer informatie over ons aanbod in dat vak in Garreweer.

De zorgeloze weg naar betere cijfers

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

De keuze voor de beste bijlesdocent

Bijles Aan Huis biedt ook voor het vak geschiedenis examentrainingen gedurende het hele schooljaar voor leerlingen uit regio Garreweer. Bij deze examentrainingen ligt de nadruk relatief meer op inhoudelijke kennis van het vak geschiedenis. Leren leren staat hier relatief minder centraal, maar wel het gericht oefenen van het centraal schoolexamen voor vmbo, havo of vwo.

Onze docenten uit regio Garreweer zijn vaak zelf student aan de universiteit, waardoor ze dicht bij de leerling staan en goed weten tegen welke moeilijkheden onze bijlesleerlingen aanlopen bij het maken van het centraal examen voor de middelbare school. Indien je een examentrainer wenst die is afgestudeerd, dan raden we doorgaans een supreme docent aan.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Docenten bij jou aan huis

Bijles Aan Huis is actief in steeds meer woonplaatsen. Bekijk hier onze locaties. Ook buiten deze woonplaatsen heeft Bijles Aan Huis bijlesdocenten beschikbaar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.
Een student krijgt bijles Grieks

Meer dan alleen bijles

Naast reguliere bijles, is het ook mogelijk om huiswerkbegeleiding te krijgen van onze docenten. Bij huiswerkbegeleiding wordt minder ingegaan op de inhoud van het vak en wordt meer de kunde van leren leren bijgebracht.

Tevens heeft Bijles Aan Huis examentrainers die jou met veel enthousiasme begeleiden richting het centraal eindexamen van vmbo, havo of vwo. Dit gebeurt doorgaans aan de hand van oud examens in het examenbundel.

We bieden ook online bijles via ons online bijles platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van online bijles. Deel je schoolboek met de bijlesleraar in het online digibord en begin zo je weg naar betere schoolresultaten!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!