085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Latijn Eng

Vind de docent Latijn uit Eng die bij jou past!

1

Bijles Latijn in Eng

Bijles Aan Huis wordt gedreven door betrouwbaarheid. Dit uit zich in het feit dat onze docenten vooraf uitgebreid gescreend worden, zodat niks aan het toeval overgelaten wordt. Via onderstaande button bekijk en boek je direct de Latijn docent in regio Eng die het best bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten bij jou in de buurt

Bijles Aan Huis is in steeds meer woonplaatsen actief. Bekijk hier onze locaties. Liggen deze steden niet bij jou in de buurt? Dan is dat vaak geen probleem, omdat steeds meer goede docenten uit andere regio’s zich bij ons aansluiten.
Een middelbare scholier krijgt online bijles voor Latijn in Eng

Ons aanbod

Bijles Aan Huis voorziet in bijles voor alle vakken van de middelbare school en basisschool. Soms is het mogelijk om één docent te selecteren voor meerdere vakken. Zo hebben wij direct bijlesdocenten beschikbaar die zowel bijles Latijn als bijles Grieks kunnen geven. Ga naar de bijles Grieks pagina voor meer informatie over begeleiding voor dit vak.

Naast bijles bij de leerling thuis, is het mogelijk om online video bijles te krijgen. Deze nieuwe manier van bijles gaat via het online platform dat Bijles Aan Huis zelf heeft ontwikkeld. Door dit platform lijkt het net alsof je echt naast de docent zit tijdens de online bijles!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles Latijn in Eng

De keuze voor de beste bijlesdocent

Op onze vind docent pagina selecteer je zelf de docent die het best bij je past. Echter staan we graag voor je klaar om te begeleiding bij het maken van die keuze. Ons team kent onze docenten goed en heeft ervaring met het koppelen van leerlingen, waardoor hun advies heel waardevol is.
Een docent geeft bijles Latijn in Eng

Examentraining

We hebben examentrainers in twee categorieën. Onze senior docenten zijn vaak student aan de universiteit en beschikken over zeer veel kennis van Latijn en hebben bewezen didactische vaardigheden. Onze supreme docenten zijn veelal universitair afgestudeerd in een bepaald vakgebied en daardoor ook uitermate geschikt om onze eindexamenkandidaten te begeleiden bij het centraal examen.

Meer informatie over ons aanbod van examentrainingen voor Latijn vind je op de examentraining pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!