085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles natuurkunde Boslust

  • Alleen zorgvuldig geselecteerde docenten
  • Extra begeleiding van onze specialist
  • Niet tevreden? Dan betaal je niks!

1

Bijles natuurkunde in Boslust

Bijles Aan Huis Boslust staat voor betrouwbaarheid. Daarom selecteren wij onze natuurkunde bijlesdocenten zorgvuldig. Voor de actuele beschikbaarheid van deze bijlesdocenten, vul je via onderstaande button je gegevens in. Tevens boek je hier direct eenvoudig de docent die bij jou past.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Waarom Bijles Aan Huis?

Bijles natuurkunde bij Bijles Aan Huis heeft verschillende voordelen, zoals de zekerheid van geselecteerde docenten, betaalbaarheid en het zelf online selecteren van de meest geschikte docent. Tevens helpen wij je graag persoonlijk indien je graag geadviseerd wordt tijdens je zoektocht naar de juiste docent.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Nask

Naast natuurkunde biedt Bijles Aan Huis ook bijles en huiswerkbegeleiding voor het vak nask in regio Boslust. Dit vak is een combinatie van scheikunde en natuurkunde en kan gevolgd worden door leerlingen van het vmbo en de onderbouw van havo en vwo.

Nask wordt gegeven door docenten met een achtergrond in zowel natuurkunde als scheikunde, waardoor zij ook in staat zijn om zowel natuurkunde als scheikunde afzonderlijk uit te leggen aan onze bijlesleerlingen uit regio Boslust. Meer informatie over bijles scheikunde in regio Boslust vind je op de scheikunde pagina.
Een leerling vindt natuurkunde een moeilijk vak

Hoe werkt Bijles Aan Huis

Na een korte registratie kan je direct de docent selecteren die het best bij jouw wensen past. Tevens zijn we graag persoonlijk beschikbaar om te helpen bij het maken van je keuze. Zodra je de geschikte docent hebt gevonden, kun je deze direct boeken via zijn/haar profiel. Vervolgens komt de docent op het gewenste tijdstip bij jou thuis in regio Boslust.

Meer informatie over onze diensten vind je op de algemene bijlespagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van natuurkunde in Boslust

In steeds meer woonplaatsen

Veel van onze bijlesleraren bevinden zich in studentensteden. Door het uitgebreid selecteren van steeds meer docenten, hebben we inmiddels docenten uit alle delen van Nederland. Al deze bijlesdocenten zijn vooraf zorgvuldig geselecteerd door middel van een persoonlijk gesprek en een screening van de achtergrond.
Een leerling en docent behandelen lesstof van natuurkunde in Boslust

Leren leren

Naast regulier bijles, verzorgt Bijles Aan Huis ook huiswerkbegeleiding voor het vak natuurkunde. Deze vorm van onderwijs richt zich meer op het leren leren in plaats de inhoudelijke leerstof. Bij deze vorm van lesgeven is één-op-één begeleiding aanbevolen, omdat de begeleiding erg leerling-specifiek is.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

Kan ik gratis kennismaken met een docent?

Hoe kies ik de juiste docent?

 

Werkt Bijles Aan Huis met een studieplan?

Wie zijn de docenten van Bijles Aan Huis?

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.