085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Nederlands Deurze

Vind de docent Nederlands uit Deurze die bij jou past!

1

Bijles Nederlands in Deurze

Bijles Aan Huis Deurze biedt bijles Nederlands bij jou thuis! Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de vind docent pagina door hieronder op de button te klikken. Wij vinden het belangrijk dat de docent past bij leerling, dus we adviseren graag bij het maken van je keuze.
Bijlesleraar geeft onderwijs aan een leerling uit Deurze

Middelbare school en basisschool

Bij Bijles Aan Huis is het mogelijk om bijles te krijgen voor alle vakken van het voortgezet- en primair onderwijs. Leerlingen die moeilijkheden ondervinden bij het vak Nederlands, hebben vaak ook moeite met het leren van de vreemde talen. Voor meer informatie over bijles Engels, bijles Duits of bijles Frans verwijzen we je naar de gewenste vakpagina.

Bijles geven aan leerlingen van de basisschool is een vak apart. Daarom hebben wij speciaal voor hen bijlesdocenten geselecteerd die het beste gevoel hebben voor deze jongere categorie. Klik op de link voor meer informatie over bijles voor de basisschool.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten op steeds meer locaties

Bijles Aan Huis heeft bijlesdocenten in heel Nederland, waardoor de kans groot is dat onze Nederlands docenten ook bij jou aan huis komen in Deurze. Bekijk hier onze locaties. Ook buiten deze steden hebben we soms direct een docent beschikbaar!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Huiswerkbegeleiders

Naast reguliere bijles, waarbij de nadruk ligt op de inhoud van de lesstof, is het ook mogelijk om huiswerkbegeleiding, ofwel studiebegeleiding, in regio Deurze te volgen. Bij studiebegeleiding ligt de nadruk meer op het leren leren, waardoor een leerling op langere termijn profijt heeft van de begeleiding.

In samenspraak met de docent kan worden bepaald of tijdens de studiebegeleiding ook ingegaan wordt op de inhoud van de lesstof. Bij studiebegeleiding is het mogelijk dat deze begeleiding, naast voor het vak Nederlands, ook voor de overige vakken plaatsvindt.
Een student krijgt bijles Nederlands in Deurze

Meer dan alleen privéles

Indien een bijlesdocent goedkeuring geeft dat extra leerlingen aanschuiven bij een bijles, worden daar geen extra kosten voor gerekend. Hierdoor wordt bijles bij Bijles Aan Huis voor veel mensen betaalbaar, zodat veel leerlingen uit regio Deurze kunnen profiteren van betere schoolresultaten. Indien gevraagd wordt om huiswerkbegeleiding in plaats van reguliere bijles, raadt Bijles Aan Huis af om dit in groepjes plaats te laten vinden.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!