×

Registeren

Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

Heb je al een account? Log hier in.

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
Bijles Rekenen
Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!
Rekenen bijles
Bijles Aan Huis verzorgt bijles rekenen in heel Nederland bij de leerling thuis voor zowel de basisschool als de middelbare school. Via onderstaande button zie je welke docenten voor het vak rekenen direct beschikbaar zijn om jou met zelfvertrouwen de toetsen voor rekenen te laten maken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Bijlesdocenten voor de basisschool
Rekenen wordt, samen met taal, gezien als het belangrijkste onderwerp van de basisschool. Met name bij de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets) wordt van de basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8 verwacht dat zij het rekenen goed beheersen. Omdat deze toetsen een basis vormen voor een vmbo, havo of vwo advies is te verklaren waarom steeds meer van de basisschoolleerlingen bijles nemen voor rekenen. Onze docenten hebben vaak zelf een pedagogische studieachtergrond, waardoor ze erg enthousiast zijn om alle opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

Hoe het werkt

Tutor on a canvas
Niet goed? Geld terug!
Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors
Docent op de leerling afgestemd
Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student
Wij helpen graag!
We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Docent en leerling
Middelbare school en mbo
Bijles rekenen van onze bijlesdocenten voor de middelbare school en het mbo vormt een ideale basis voor de rekentoetsen. Met name de rekentoets 3F is een groot struikelblok gebleken waarvoor onze docenten jou aan een hoger rekenniveau kunnen helpen. Rekenen oefenen is niet alleen een kwestie van veel sommetjes maken, maar ook van de juiste begeleider vinden die handige trucjes vertelt. Hierdoor onthoud je de sommen niet alleen, maar snap je ze ook daadwerkelijk.
Docent en leerling
Docent en leerling
In steeds meer gebieden
Met name in de volgende steden, en omringende woonplaatsen, hebben we vaak direct een docenten rekenen beschikbaar: Enschede, Leiden, Amsterdam, Maastricht, Nijmegen, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Arnhem, Helmond, Rotterdam, Delft, Hengelo, Breda, Dordrecht, Groningen, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Buiten deze steden helpen we je ook graag, dus kijk voor de beschikbaarheid in jouw woonplaats op de vind docent pagina.

Deze vakken hebben wellicht ook je interesse: wiskunde, Engels, Frans, Nederland, begrijpend lezen
Docent en leerling

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

4,8 of 5 beoordeling op Google

4,8/5 beoordeling op Google