085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles rekenen Heikant

Vind de docent rekenen uit Heikant die bij jou past!

1

Bijles rekenen in Heikant

Bijles Aan Huis Heikant biedt bijles rekenen voor alle leerlingen van de basisschool en middelbare school. Benieuwd naar welke docenten wij in Heikant klaar hebben staan voor bijles rekenen? Bekijk en boek onze docenten door te drukken op onderstaande button.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten in heel Nederland

Ons docententeam voor het vak rekenen is steeds meer uitgebreid, waardoor we inmiddels door heel Nederland leerlingen van bijles rekenen voorzien. Bekijk hier onze locaties.
Een leerling van de basisschool krijgt bijles in Heikant

Overige vakken voor de basisschool

Veel van onze bijlesdocenten zijn in staat om meerdere vakken van de basisschool uit te leggen. Bijles voor leerlingen van de basisschool is een vak apart, daarom hebben wij onze docenten zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteiten die nodig zijn om leerlingen van de basisschool goed te begeleiding.

Meer informatie over bijles Engels, bijles Nederlands of bijles biologie, bijles aardrijkskunde of bijles geschiedenis voor basisscholieren vind je op de betreffende vakpagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Bijles rekenen voor de basisschool en middelbare school

Onze bijlesdocenten uit Heikant voor de middelbare school helpen je graag met bijvoorbeeld de moeilijke rekentoets 3F. Onze bijlesleraren uit Heikant voor de basisschool, veelal studenten van een pedagogische studie, zijn enthousiast om hun studie in de praktijk te brengen en zodoende leerlingen van Bijles Aan Huis te helpen aan betere schoolresultaten.

Met name de entreetoets en centrale eindtoets, voorheen citotoets, zijn erg belangrijk voor het vervolg van de schoolcarrière van de basisscholier. Goede rekenvaardigheden vormen een basis om de citotoets, binnen de mogelijkheden van de basisschoolleerling, succesvol af te ronden. Veel middelbare scholen gebruiken de score van de centrale eindtoets als middel op het niveau te bepalen.
Een leerling vindt rekenen een moeilijk vak

Locatie van de bijles

Zoals onze naam doet vermoeden, vindt de bijles doorgaans plaats bij de leerling thuis. Behalve dat dit een vertrouwde omgeving is voor onze leerlingen, levert het voor hen ook een reisvoordeel op. Echter is er altijd de mogelijkheid om, na overleg met de docent, de bijles op een andere locatie plaats te laten vinden. Dit kan bijvoorbeeld een openbare ruimte zijn, zoals een school of het huis van de docent.
Een docent geeft bijles rekenen in Heikant

Bijles wiskunde

Voor de middelbare school geldt dat onze Heikant docenten voor het vak rekenen vaak ook begeleiding bieden voor wiskunde. Op die manier hoeft een leerling die bijles voor beide vakken wenst slechts één docent te boeken. Op onze vind docent pagina filter je eenvoudig alle docenten uit Heikant die bijles geven in de vakken rekenen of wiskunde.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!