085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles rekenen basisschool

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

1

Ook online bijles rekenen

Bijles Aan Huis heeft een online bijles platform ontwikkeld zodat alle leerlingen van de basisschool en middelbare school de beste online bijles kunnen krijgen. Zoals je in de video kunt zien, werkt het online digibord heel fijn, waardoor het lijkt alsof je naast de bijlesdocent zit. In het scherm kun je alle tekens gebruiken die met rekenen te maken hebben. Kijk om de online bijles pagina voor meer informatie over dit handige platform.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles rekenen of huiswerkbegeleiding. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Bijles rekenen

Veel basisscholieren hebben moeite met het vak rekenen. Omdat het vak rekenen erg belangrijk is voor de middelbare school en de latere carrière van een kind, is het belangrijk om het vak erg serieus te nemen. Bijles Aan Huis kan een deel van de oplossing vormen door de juiste persoonlijke begeleiding te bieden die moeilijk door de reguliere meester of juf geboden kan worden.
Een jonge leerling krijgt bijles rekenen voor de basisschool in groep 7

Andere schoolvakken

Heb je ook moeite met andere vakken? Ook dan hebben wij een oplossing, want veel van onze bijlesleraren voor de basisschool zijn breed geschoold. Op de volgende vakken pagina’s vind je meer informatie over bijles op de basisschool: Nederlands, Engels, biologie, aardrijkskunde of geschiedenis.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier krijgt bijles van een bijlesdocent voor rekenen

Waarom Bijles Aan Huis?

Bijles Aan Huis heeft voor jou de docenten geselecteerd door middel van een uitgebreide screening. Hierdoor komt maar een deel van de aanmeldingen daadwerkelijk op onze site terecht. Vervolgens kan de leerling zelf de bijlesdocent kiezen die het best past bij de persoonlijke wensen. Zodra de bijlesleraar het bijlesverzoek heeft geaccepteerd, kan de weg naar betere schoolresultaten beginnen!
1

Hoe werkt Bijles Aan Huis?

Nadat je op de vind docent pagina zelf een rekenen docent hebt uitgekozen, kan je een bijlesverzoek doen in de kalender van die docent. Je kan hierbij zelf aangeven of je bijles rekenen bij jou thuis wilt of online bijles. Eerst zal de bijlesdocent de wensen met ouder en leerling doornemen, zodat gezorgd wordt voor bijles op maat. Hierna helpt de docent met huiswerk, het voorbereiden op toetsen en worden handige tips gegeven. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om betere schoolcijfers te krijgen, waardoor de leerling ook zelfvertrouwen krijgt.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.