085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles scheikunde in Delft

Vind de docent scheikunde uit Delft die bij jou past!

1

Bijles scheikunde in Delft

Heb jij moeite met scheikunde? Geen probleem. Veel leerlingen lopen tegen problemen aan met dit lastige vak. Door bijles scheikunde in Delft te nemen kan je je cijfers weer op het juiste niveau krijgen. Je kan direct een bijles boeken via de zoekbalk hierboven.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles scheikunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten voor ieder niveau

Bijles Aan Huis biedt scheikunde bijles aan voor alle niveaus op de middelbare school. Van VMBO tot aan VWO kunnen we jou helpen met je scheikundige problemen. Alle docenten die je op onze website vind zijn door ons nauwkeurig uitgezocht op hun lesgevend vermogen, en natuurlijk op hun kennis. We bieden ook bijles aan voor bijvoorbeeld wiskunde en natuurkunde!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Delft die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Scheikunde bijles in Delft regel je zo!

Een bijles scheikunde aanvragen van Bijles Aan Huis is zo geregeld. Eerst kies je een docent uit aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk kan je ook helpen om hierin de juiste keuze te maken. Dit zorgt ervoor dat elke bijlesdocent is afgestemd op het niveau en het studietempo van de leerling. Daarna boek je een afspraak in voor bijles, maar ook voor bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding of examentraining. Heb je twijfels of Bijles Aan Huis wat voor jou is? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek. En dan kan de vooruitgang beginnen! Met een persoonlijk plan van aanpak zie je jouw cijfers binnen no-time verbeteren. Kijk snel via onze zoekfunctie welke docenten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden