085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles scheikunde in Groningen

Vind de docent scheikunde uit Groningen die bij jou past!

1

Bijles scheikunde in Groningen

Scheikunde is een lastig bètavak dat voor veel leerlingen een struikelblok is. Geen zorgen, met onze scheikunde bijles in Groningen zorgt Bijles Aan Huis ervoor dat je binnen no-time weer op het juiste niveau zit. Boek gemakkelijk een bijles in via de zoekbalk hierboven.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles scheikunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

De beste scheikunde bijles in Groningen

Bij Bijles Aan Huis vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je docent en dat je met vragen altijd bij ons terecht kunt. We zijn zowel telefonisch, via de mail, via de chat én via WhatsApp bereikbaar om te zorgen voor de beste bijlessen. Je wordt gekoppeld aan een docent die past bij jouw niveau, wensen en leertempo om je scheikundekennis bij te schaven. Wacht niet langer en kijk snel met onze zoekfunctie welke docenten er beschikbaar zijn!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Groningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Niet goed = geld terug

Voor onze bijlessen scheikunde in Groningen kunnen we goede resultaten garanderen. Wist je bijvoorbeeld dat onze leerlingen gemiddeld hun cijfer van een 4,2 kunnen ophalen naar een 7,1? Zijn er meer vakken waar je moeite mee hebt? Bijles Aan Huis helpt je graag met natuurkunde, wiskunde en meer. Mocht je toch niet tevreden zijn over een les of onze kwaliteit, dan betalen wij de les!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.