085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles scheikunde in Leiden

Vind de docent scheikunde uit Leiden die bij jou past!

1

Bijles scheikunde in Leiden

Scheikunde biedt een belangrijke basis om de wereld beter te leren begrijpen. Dit maakt helaas wel dat scheikunde een lastig vak is waar veel leerlingen problemen mee hebben. Bijles Aan Huis kan helpen met bijles scheikunde in Leiden, vul de zoekbalk in om direct verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend scheikunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Scheikunde bijles die bij jou past

Wist je dat onze leerlingen hun cijfer van een 4,2 opkrikken naar een 7,1? Zulke geweldige resultaten zouden we niet kunnen bereiken zonder de docenten van Bijles Aan Huis. Deze worden nauwkeurig geselecteerd op basis van vakkennis en didactische vaardigheden. Jouw bijlesdocent wordt uitgekozen aan de hand van onze docentenprofielen zodat er altijd een goede match is. Dankzij onze zoekfunctie kan je zelfs gelijk zien welke docenten er beschikbaar zijn op jouw niveau.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Groningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Wij helpen je graag verder met scheikunde

Elke bijlesdocent snapt de stof tot in de puntjes maar is ook in staat om dit op elk niveau uit te kunnen leggen. Of je nou moeite hebt met de basis, met complexere vraagstukken of huiswerk in het algemeen, bijles scheikunde in Leiden door Bijles Aan Huis kan je hierin de juiste ondersteuning bieden. Mocht je vragen hebben over onze bijles, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact op nemen met onze helpdesk.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden